vyrážka ze sluníčka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34092 24.5.2011 15:04

ahoj
mám problém. v sobotu jsem šla prčice a trochu jsem se chytla v dekoltu, na nohách a na zádech. od té doby nosím trička s výstřihem a dnes se mi udělala v dekoltu svědivá vyrážka. pořád se mažu panthenolem.
nevíte čím to může být? mám to jenom v dekoltu. jak se toho zbavit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, myslím si, že to bude alergie na sluníčko...taky mi vyskočila...mám ji trošku na zádech a v dekoltu jak říkáš ty...mě na to pomáhá claritine...jsou to prášky na alergii...ale nevím jestli jsou volně prodejné...a taky mi trochu pomáhá sprej panthenol, ale po chvíli ho musím rozmazat, protože jat zasychá tak to svědí ještě víc...ale po rozmazání je to super...

  • Ahojky, taky si myslím, že to bude alergie na sluníčko. Zkus teď pár dní triko bez výstřihu.
    Mě docela pomáhá pomazat tee tree olejičkem.

  • Ahoj, tak todle zrovna řešíme s tříletým synem . taky se mu na místech, kde nebyl zakrytý, byť byl namazaný, udělala vyrážka a už sem ho přistihla, že si to škrábe. zítra jdeme na kožní, tak sem zvědavá.Loni jsem to u něj nepozorovala.

  • ahojky, asi jsi to přehnala s pobytem na sluníčku ;-)...chce to chodit chvilku zakrytá, mazat Fenistil gelem na zklidnění, případně Hydrocortisonem, pokud to svědí hodně...Tabletky na alergii si klidně taky pořiď, taky působí proti svědění, je jedno jaké si v lékárně koupíč, většinou bývají bez receptu malá balení...

  • Ahojik tak to je alergie na sluničko.Mam to taky ale jako fotosenzibilizaci a to když sním celer nebo petržel.Nejlepší je na to namazatkrem s aloe vera a nebo krem s konopim mě to hrozně pomahalo na to svěděni.A kup si nějake hodně dobrej opalovak v lekarně a nejmin faktor 50.A je dobry si zvykat na sluničko postupně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist