vypadávání vlasů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37913 5.11.2012 22:11

Ahoj, nemáte někdo nějakou radu? Někdy na konci letních prázdnin mi začaly celkem padat vlasy, ale přijde mi, že se to zhoršuje, pokaždé, když si projedu vlasama, tak mi na ruce zůstane několik vlasů, při každém česání vyhazuju skoro trsy.. vždy jsem měla vlasy krásné zdravé, dlouhé, teď je mám zhruba do poloviny zad, tak pul metru dlouhé, nebarvené. Nepoužívám žádné přípravky, jen šampon, nekouřím, nepiju alkohol... Už se docela začínám bát, aby se ze mě nestal plešoun :D, tak by mě zajímalo, jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mě začali padat vlasy kvůli štítný žláze, co sem začala brát prášky na ŠŽ je to lepší.

  • V tomhle ročním období se často stává, že vlasy začnou vypadávat, důležité je, jestli ti dorůstají a nedělají se ti plešatá místa. Mě se ted stalo, že mi vlasy vypadávaly až moc, tak jsem začala jednou, dvakrát týdně na vlasy dávat žloutek smíchaný s olivovým olejem (kvalitní a vajíčko opravdu bez bílku, pak se to nedá vymýt :D ) a používám šampon thermal multivitaminový šampon... během měsíce vlasy přestaly tolik vypadávat a brzy začaly hodně dorůstat další ;) Tenhle šampone není až tak drahý a zabral.... dřív jsem zkoušela i všelijaké "zaručené" přípravky, byly neuvěřitelně předražené, ale to bylo asi tak všechno.... vůbec nepomáhaly. Ale samozřejmě to chce vědět, u jaké příčiny ti vlasy padají, může to být hormonální a na to ti šampony ani prášky na vlasy nepomůžou, mě chyběly jen vitaminy.

  • Mě hodně pomohl na vypadávání vlasů šampon od loreal který jsem si koupila v kadeřnictví (cca 500kč)

  • Mě pomohla Donna Hair, je to výživa na vlasy, stačí jedna tabletka denně a vlasy tolik nelámou, netřepí a mnohem lépe se rozčesávají, už nepotřebuju ani kondicionér, určitě ti pomůže i od padání vlasů:-)

  • Kup si v lékárně DonnuHair, s tou mám taky jenom dobré zkušenosti, beru ji pravidelně a vlasy jsou mnohem pevnější, hlavně se nelámou a nepadají, dokonce se mi i lépe rozčesávají. Fakt super, brala jsem i jinou výživu na vlasy, ale nikdy jsem nezpozorovala takové účinky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist