výběr vibrátoru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376661 15.11.2017 16:12

Ahoj holky, zvažuji zakoupení vibrátoru, protože nejsme s přítelem často. Ale absolutně si nevím rady s výběrem. Poradily byste mi značku a typ? Eventuálně i s plusy a mínusy určitého typu? Díky moc

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Značku ani typ neporadím, jen osobní zkušenost - koupila jsem si kdysi takový ten s těma žílama, záhybama a vroubkama. Všechny tyhle věci jsou dost tvrdý a bolelo mě to, bylo to dost nepříjemný, takže příště už bych určitě vybrala jenom hladkej a nebo ten, co je měkký na dotek. Taky mi přijde super místo vibrátoru koupit jen dildo (vyrábějí je větší než vibrátory, což potřebuju, všechny vibrátory mi přijdou moc malý pokud to není zrovna ten typ 30x10 cm), dildo sice nevibruje, ale je to realističtější

  • Mě třeba teď láká představa udělat si k Ježíšku drahou radost a nadělit si pod obojí. Když jsme často bez sebe. Jde o to, že koupíš vibrátor i vagínu a je to jako sex na dálku. Ale taky to funguje skrz aplikaci a nebo na hudbu. Dražší ale multifunkční. ;-) A jinak je to o tom si to prostě dojít osahat a sama nejlíp víš jaká ti vyhovuje velikost, tvar na co ho chceš a kde ho chceš používat. Jestli bude třeba do vany a tak.

  • Ahoj, mám doma dva, jeden už hodně dlouho a ten druhý jsem si pořídila letos. Nevím typy, vybírala jsem dle finančních možností a podle toho, jak se mi líbil :-D ten letošní je i vodotěsný, to není špatné, ale myslím si, že prácičku odvedou všechny stejnou... ;-) mám i Venušiny kuličky,po porodu dobrá pomůcka ke cvičení.

  • Já jsem vibrátor dostala od přítele :D Nevím úplně přesně co to je, ale je sametovej na dotek, černá barva a je to z edice 50 shades of gray. Má to asi 7 různých vibrací a ještě víc voleb intenzity :D A navíc se s ním může i do vany. Jediný mínus je, že když se nabíjí (přes kabel do zásuvky), tak nejde zapnout, ale mám ho už asi od srpna nebo jak dlouho a nabíjela jsem ho 2x :D Má to i zámek proti nechtěnýmu zapnutí a mělo by to i šetřit baterku. Je to přímo vibrátor na bod G.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist