výbavička

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32643 18.2.2011 10:59

Ahoj holky,zajímalo by mě kdy jste začali dávat dokupy výbavičku pro mimi od jakého týdne.Já jsem 14 tt a mám velkou chuť něco začít podnikat,ale nevím jestli není ještě brzo.Nechci to vše prát a žehlit taky na poslední chvíli.Napiště jak jste na tom vy.Dík a pohodové těhulkování

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já začla v 8 měsíci.

  • Ahoj, já začala nakupovat od toho 20. týdne, jakmile mi řekli pohlaví.

  • já začla pomalinku nějak po 20tt až když jsem věděla pohlaví.. a prala jsem a žehlila až ted v 33tt..

  • ahoj, já jsem ted ve 27tt a chtěla bych začít tak příští týden pomalu přebírat věcičky a chystat si to. Taky jsme mylslela že to nevydržim a začnu dřív ale pak na to vůbec nebyl čas a ted si myslím že je to akorát, ale četla jsem, že některé holky začaly třeba už v tom 16 tt.

  • Martasek8918.2.2011 12:13

    Ahoj, já jsem 21.tt a zatím se do ničeho nehrnu. Nějaké věci má doma tchýně - co si spřádala od známých nějakou dobu a něco jsem si vybrala u kamarádky, ale zatím to mám všechno jen předběžně obhlédlé, ale nic nemám doma. Je pravda, že pak je to na poslední chvíli, ale já to zatím neřeším, protože zatím není na to místo a zdá se mi to brzy. Ne, že bych neměla občas chutě, ale přijde mi to zatím brzy :)

  • Tak my jsme začínali až kolem 25 tt, i díky tomu, že nám vyšly špatně screeningy a čekali jsme až do 21. tt, jestli je všechno v pořádku. Teď jsem v 29 tt a o víkendu jsme teprve začali nakupovat výbavu, před 14i dny jsme si objednali kočárek - a ten budeme mít u nich uskladněný a vyzvedávat až někdy v dubnu, včera jsem objednala postýlku a příští týden začnu prát. Jen u oblečení jsme to měli jednodušší, protože to sestra navozila během svých zahraničních cest.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist