vůbec to sem nepatří, ale nevím kde se zeptat..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48254 24.2.2012 16:35

ráda píšu citíty, dřív jsem psala básničky, ale zveřejnila jsem jen jednu. Bylo by možné je nějak vydat nebo něco pod mým jménem? myslím citáty, mám jich cca 4 strany a ještě chci psát dál.. většnou jsou o lásce o zklamání, nebo naopak o úspěchu, atd..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych viděla dvě řešení-jedna možnost je dílkem obeslat nakladatele a doufat, že se to někomu bude tolik líbit, aby do toho investoval, většina lidí jako ty to dělá tak, že si básně nebo citáty sama vytiskne nebo zadá tiskárně, pak nechá u knihaře hezky svázat a pak obdarovává známé nebo nabídne někde na netu. To je ale vydání sbírky samonákladem a to něco stojí, stejně jako pak propagace.....ni jiného mě nenapadá

  • a ještě mě napadla jedna možnost, publikovat je pomocí vlastního blogu na intternetu

  • Simea24.2.2012 20:05

    co je zkusit publikovat treba na pismak.cz, pokud se budou libit, muzes si zalozit vlastni blog nebo oslovit nakladatele. Ale mela bys mit od nekoho zpetnou vazbu, ze to za to stoji.

  • Verousek8925.2.2012 15:59

    Když máš zatím 4 strany, tak na vydání a vytisknutí je to málo. Pokud bys to chtěla opravdu vydat vytištěné, chtělo by toho udělat více a ze začátku je asi nejlepší si práci navrhnout, zadat tiskárně, která ti vytiskne tolik výtisků, kolik budeš chtít, ale samozřejmě jim to musíš zaplatit. Až to budeš mít v ruce, tak pak to třeba nabídnout nějakým vydavatelům, kteří by to pak vydali oficiálně, pokud by se jim to líbilo:) Takhle to třeba dělá od mého přítele pár lidí, kteří vydávají papírové modely. Navrhnou model, zadají tiskárně určitý počet výtisků a poté prodávají na vlastní pěst :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist