vrácení zaplacených úroků od FÚ

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36940 26.3.2011 12:19

ahoj holky, nemáte některá zkušenost s Teplickým FÚ s vracením zaplacených úroků na stavebním spoření? Daňové jsem podávala 4.2. a do teď nepřišla ani koruna..ale ani se nám neozvali, že bysme měli něco špatně..tak se chci zeptat, za jak dlouho asi tak přijdou koruny? Má nám přijít docela balík a potřebuju koupit novou pračku, protože nám přestala stará ždímat..:-(..takže na ty peníze docela spěcháme a nějak se to táhne:-(

tak Vám děkuji..moc jste mě nepotěšily...:-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já na FÚ pracuju, dělala jsem přímo daně z příjmu FO - sice ne v Teplicích, al je to všude stejné. Přeplatky se začínají vracet až kolem půlky dubna, nejpozději do konce dubna by si je ale měla mít, resp. maximálně na 30.4 se musí dát příkaz. Vrací se do 30ti dnů od podání, ale těch 30 dnů se počítá až od řádného termínu podání, což je 31.3.

  • Je jedno jestli jste podali danove priznani drive, Fu vraci az po 31.3. Pisu z vlastni zkusenosti. A uroky vam FU vracet nebude, vraci pouze to, co jste zaplatili na danich nebo muzete navic dostat takzvany bonus na deti.

    A k te pracce - taky se nam to stalo a jeden sikovny typek nam ji spravil - zjistil, ze na tom zelenem tistaku je uvolneny kontakt. To je ta zelena desticka, ktera byva ve vsech elektronickych vecech a jsou na ni napajene kondenzatory - je tam vlaste ulozen program pracky. Stalo nas to 100,-.

  • dzusinka26.3.2011 21:03

    Jinak vracení přeplatků na daňovém přiznání se dělá pouze a jenom na žádost. Jinak ti to tam zůstane a započte se to do platby dalšího přiznání.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist