vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 7.3.2011 15:32

poradte nejakou dobrou radu jak oblbnout mamku , muj pritel rika ze by mi misto blondyny slusela černa barva a neni sam ale mamka si to enchce pripustit ptz je taky blondyna , tak chcu zkusit dat cerne obarveni , poradte jak ju dobře ukecat , je to divne ale trapi me to =D.....a jeste jak urychlit rust vlasu , sou na to pry nejake tabletky jakoby vitaminy ale moc v to neverim , mate nekdo skusenost ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud seš blondýnka, myslím, že by si se do černé barvy neměla pouštět, protože některé slečny viz já jsou typické blondýnky a černá je na ně prostě moc taková tmavá a tvrdá. A hlavně pozor! Pokud se jí budeš chtít zbavit tak si buď strašně zničíš vlasy a nebo si to budeš muset nechat odrůst . . Takže si to ještě jednou promysli :)

  • Pamatuj si, že maminky se "oblbnout" nedají:D Já být Tebou, nechám si blond barvu. Jakmile se jednou obarvíš na černo, tak se jí jen tak nezbavíš - budeš muset počkat, až Ti vlasy odrostou. A věř tomu, že světlé odrosty na černých vlasech vypadají strašně! - pokud se teda nechceš barvit na černo do konce života, tak se tomu nevyhneš. Sama mám přírodní blond barvu a jen jednou jsem udělala tu blbost, že jsem se obarvila na hnědo.. :( Važ si toho, že máš přírodní světlé vlásky!

  • Ja jsem taky blond a ta cerna me odjakziva lakala, tak jsem zasla do obchodu s parukama, zkusila si cernou v podobnem strihu, jaky jsem nosila a hned bylo jasne, ze mi ta barva nesedi...na pocitaci ti podobne simulace moc nepomuzou, neni nad to se videt na vlastni oci. kdyz se ti to bude libit, zkus se vyfotit a ukazat mamce, jak ti to slusi. treba ti to pak povoli :-)

  • Tak zda by ti to slušelo nebo ne nevím, ale na tu černou barvu pozor, horko těžko se pak dostává z vlasů, tak dobře promyslet, navíc některé mladé slečny v ní vypadají podle mě zbytečně staře. Na urychlení růstu to ti asi neporadim.

  • V lékárně mi kdysi poradili na růst vlasů Panthenol v kapslích, ale nejsem si jistá, že by to nějak pomohlo :-) Ohledně barvy je to docela risk z blond na černou. Vyzkoušej třeba jen nějakou světlejší hnědou a uvidíš sama. Navíc Ti to bude odrůstat a pak to nevypadá dobře a musí se to barvit pořád dokola. Já měla černou poprvé asi v 16 letech (mamka byla taky proti, ale přišla jsem nabarvená a už s tím nic neudělala), ale své vlasy mám hnědé, tak to nebyl až takový skok. A je pravda, že Tě to hodně zestarší.

  • Přesně tak, černá se pak dostává hodmně špatně dolů, tak pozor na ni.

  • Tak to zkus nejdřív nějakym obyčejným šampónem (barva se ti hned vymeje) než se pouštět hned do barvy ;-)

  • Já si taky myslím, že do černé bys jít neměla, protože to bude vidět, že je to obarvené a navíc blondýnky jsou světlý typ a mají i světlý obličej a ten se k černým vlasům vůbec nehodí. Mám kamarádku co byla krásná blondýna, obravila to jenom na hnědo a už nikdy blond neměla, leda kdyby se barvila, takže myslím, že je hloupost si nabarvit blond vlasy na černo, protože už je nikdy nebudeš mít takové jaké máš teď...

  • Já doporučuji dvojbarevný melír - zkus tmavší hnědou a k tomu blond barvu (na zesvětlení některých proužků). Navíc se dnes kadeřnice nebojí experimentu a dají ti tam třeba i trochu měděné, aby to mělo šmrnc..černou ale blondýnko určitě nedávej (mně to vymluvila kadeřnice, ale sestra - taky blondýna, se ukecat nenechala, a černá tak rychle neodrůstá, zůstala špinavou).

  • Simone8.3.2011 8:44

    Holka, co blbneš, víš, kolik je na světě blondýn? Fakt málo! Tak krom toho, že si myslím, že černá by ti neslušela (ačkoli nevím, jak vypadáš), tak si hlavně říkám, jaká škoda zničit něco, co je tak výjimečné. Nikomu nic nevnucuju, je to jen můj názor, ale můžeš se nad ním zamyslet :)

  • Ahoj, já jsem přírodní blondýna, a někdy v jedenácti mě to chytlo, dala jsem si černou a na mamču se tak nějak vykašlala :-). Byla to docela síla, mně se to ale líbilo, byla jsem vždycky taková rebelka. Nedávala jsem si barvu, jen přeliv a je pravda, že to odrůstá, ale ono se to zároveň i smývalo, takže postupně mi světlala celá hlava, odrosty nebyly tolik vidět. Teď jsem už zase blondýna (je mi 24) a jsem za to ráda, ale taky jsem ráda, že jsem si tu velkou změnu kdysi vyzkoušela. Moje mamina je nicméně hodně liberální, takže jsem s ní neměla žádné problémy, jen zvedla oči vsloup, když mě viděla, a neřešila to. Určitě bych být tebou nechodila proti ní. A spíš si to ještě dobře rozmysli, je to obrovská změna a jak píšou holky, nedá se to dát normálně zpět, aniž by sis ničila vlasy. Ale mně to sedělo, i když mám světlou pleť. Všichni říkali, že mi to sluší. Někdo, že jsem určitě aktivistka za práva zvířat nebo anarchistka, ale vždycky v dobrém :-). Dnes by o tobě mohli říkat, že jsi EMO. A zkusit si paruku je fakt dobrý nápad.

  • tvl..seš jak jáá :D
    Já sem odmalička blondýnka světlá kůže a všechno,a já se obarvila na černo a máma mě sflákala a dostala jsem zaracha..jenom protože sem se nechala obarvit..!:D..inteligence toto..:D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist