vitamínky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32027 3.5.2011 18:00

Ahoj holky, mate nejaka zkusenost s Calibrum baby plan????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já je brala. Teď pokračuju s calibrem mami. Nakoupila jsem zásobu, že je budu brát i při kojení. Názory jsou skutečně rozdílné i mezi lékaři, ale já jsem pro vitamíny. Myslím si, že v určitém období z ovoce vitamínů moc nedostaneš. To je zase ale jen můj laický názor. Jo a sice stály skutečně asi 340 kč, ale za 120 tablet. Beru jen jednu denně, takže na 4 měsíce.

  • Takovýhle vitamíny jsou jen tahákem na peníze. Zkus si vyhledat kolik potřebuje lidské tělo vitaminů za den, a kolik ho obsahují tyto tabletky, myslím že je to několikrát víc než je potřeba a zbytek se z těla jen vyloučí, navíc ne vždy je tělo schopno využít všechny vitaminy protože někdy když se získává jeden VIT, nemůže se získávat druhý. Proto je možná lepší miminku dávat nějaké ty přesnídávky, třeba i doma dělané, či čerstvé ovocné pyré, odkud vitamíny taky tělo bere a navíc je dužina prospěšná pro střeva. Nevím, toť můj názor... radši si pochutnám na hroznu než abych dávala 300,- za vitaminy na 10 dní.

  • já taky - před těhu a v prvním trimestru calibrum baby plan, nyní calibrum mami

  • Ahoj, já měla taky babyplan, asi první 2 měsíce těhu a měsíc před otěhotněním už jsem ho brala, ale byl pro mě docela drahý, tak jsem pak přešla na jiné, ale jinak jsem s ním byla spokojená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist