velké stydké pysky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38537 24.4.2012 17:55

Ahoj holky,mám problém:-(Má strašně velké stydké pysky,prostě to tam vysí...Nevíte někdo kolik stojí plastická operace pro zmenšení?Ptala jsem se svého gynekologa jestli by to šlo zmenšit že mi to prostě zavazí např:Když mám tanga,i třeba při boxerkách prostě to tam tlačí...Nebo při sexu je to často velký problém...Jenže pan doktor mi řekl že prej velké nejsou atd a že budu mít děti tak že je zbytečné to teď skracovat...Prostě se za to šíleně stydím,na koupališti si musím hlídat jestli mi náhodou jeden bokem nevylezl8-.je to strašný :-( Jak mám doktory přesvědčit že mi to tam vážně zavazí?A kolik to zhruba stojí díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud ti tak moc vadí ,tak si sama zaplať plastiku.Ceny najdeš na netu v jednotlivých centrech.:-)I když mlj názor je ten ,že před dětmi bych to taky nedělala.;-)Ale je to tvá věc.Hodně štěstí.

  • Já to mám taky.. Nejdřív jsem taky přemýšlela o tý operaci. Ale zatím to ani jednomu příteli nevadilo.. ten jeden se mi dokonce smál, že se za to stydím. Prý taková blbost. Nějak už jsem si na to asi i zvykla. Buď ráda, že nemáš horší problémy, kvůli tomuhle se svět nezboří;) :)

  • Já slyšěla, že to není sranda, že to může dost bolet a člověk pak i více inklinuje k mykozam a tak....tak jestli mas penizky a vadi Ti to, klidne na to jdi. Ale pokud Ti to vadi JEN esteticky....tak bych se na to vykaslala ;-)

  • Dělají to třeba v Praze v Gyncentru, ale před dětma bych do toho nešla, protože pak po porodu budeš podstupovat operaci a cálovat znova. Nevím, kolik přesně tohle stojí, ale mě např. plastika hráze a poševního vchodu po zmršeném porodu vyšla na 23 000 a to se nejednalo o estetiku, ale o funkci orgánu-přesto to pojišťovna nehradí.A upozorňuji, že to bylo v roce 2009, dneska to bude stopro dražší.

  • Mám to samé...dřív mi to hodně vadilo, když mi bylo tak těch 15 let, horzně jsem se za to styděla a nenosila jsem kvůli tomu tanga, protože to prostě dřelo a škrtilo. Bála jsem se s klukem navázat sexuální vztah, protože jsem se úplně děsila co na to řekne :D A přemýšlela jsem o operaci, styděla jsem se jít i na gynekologii...Naštěstí se to ale mému příteli líbí, a to hodně...Takže jsem se přestala stydět a na operaci jsem už dávno zapomněla. Ale kdybych (nejdejbože) o přítele přišla, asi bych znovu začala uvažovat nad operací...Možná se to někomu nezdá, že to je blbost nechat si to zmenšit, ale je pravda že v určitých chvílích to opravdu vadí i bolí...

  • Ahoj :) Já to mám taky a rozhodně to neřeším :) Mýmu manžovi se to líbí a žádný jiný chlap si nestěžoval :P ale samozřejmě záleží an tobě..

  • Ja uplne chapu,jak pises, ze po sexu se ti to zvetsi a nemuzes dat kalhotky a ze celkove se musis hlidat a je to neprijemne. Me se po porodu udelal jakokdyby "treti pysk" - doktor tomu říká kožní řasa. A je to mazec,po sexu a i normlane to dre na kalhotkach, na pyzamu, porad to citim. No me ale doktor rekl,ze si to muzu nechat upravit,ze mi to po porodu dokonce zaplati pojistovna ale ze mi to nedoporucuje pokud chci jeste dalsi dite,ze by se to mohlo udelat znova. Ja bych ti radila at pockas po detech anebo se zeptej pritele zda mu to vadi jako tobe coz pochybuju a pokud ne,tak se s tim nauc zit. Kazda prece mame nejakou nedokonalost :-D

  • Simea24.4.2012 21:52

    Kdyz ti to vadi, tak nenos kalhotky a je to, ne?

    Jsem to ted zavedla.. doma chodim bez. Vadilo mi to (mam jeden vetsi nez druhy) a ted i kvuli vytokum.

  • Ahoj, tak já řešila přesně stejný problém. Žádnému z mých partnerů to nikdy nevadilo, ale čistě pro svůj dobrý pocit jsem chtěla jít na zákrok. Můj dr. mi řekl, že u něj v Praze v Gyncentru takový zákrok on udělá za cca 10 tisíc. Říkal, že je to rychlý a bezbolestný zákrok, kdy se ty visící přečnívající části uříznou.

  • JarusV29.11.2021 10:06

    Ahoj, já ti mohu vřele doporučit kliniku: http://www.labioplastika-praha.cz/ než jsem se odhodlala tam zajít, dělala jsem si neskutečný research všech lékařů, ordinací a všeho možného, no nakonec jsem se na doporučení kolegyně odhodlala zajít sem a bylo to fakt to nejlepší rozhodnutí, po zahojení jsem jí měla pomalu jak před porodem a výsledek byl na jedničku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist