věci od otce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44596 10.5.2012 20:29

S otcem svého syna nežiji, platí na něj vyměřené alimenty a taktéž se s ním stýká. Velice zřídka se stane, že od něho dostane i něco co si může vzít domů, jinak musí vše co dostane nechávat u otce.
Chtěla jsem se zeptat, jak to dělat s věcmi, co od něj syn dostal a už ho nezajímají a s hračkami si nehraje. Nejedná se o nějaké značkové hračky, spíš co otec kde dostal po odrostlých dětech kamarádů. Chtěla bych je dát pryč, běžně věci co jsme pořizovala já dál odprodávám, ale s těmi věcmi od otce nějak nevím, co dělat. Jestli je dát v klidu pryč jako ty ostatní, nebo se otce zeptat, zda to chce vrátit nebo to mít schované, až si přijde otevírat hubu, že od něho syn něco dostal a už to nemá. S otcem nemáme dobré vztahy.
Ještě bych měla napsat, že po otci kromě alimentů nic nechci, nadstandardní očkování jsem platila já, kroužky platím já, oblečení i po dobu co je u otce mu dávám já, tudíž otec s ním má minimální výdaje navíc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • asi tedy musíte mít hodně chladné vztahy, což je smutné, protože to dítě to cítí... já bych se ho zeptala, těžko radit...mě to třeba přijde jako blbosti řešit co s hračkami od něj, když si s něma nehraje, přece to může být otci malého jedno, co s něma uděláš... pokud to bude řešit, tak bych se ho radši zeptala, třeba je takový, že by se pak ptal...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist