večerní návštěva s malým miminem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32982 11.3.2011 11:46

womenzoky,poradíte? jedeme zítra na narozeniny ke známému (asi 5 km od našeho bydliště), těším se, protože se dostanu konečně do společnosti i když jen takové malé posezení o šesti lidech.ale s čím potřebuju poradit - nevím, jestli mám vzít naše malé s sebou, kojím často, takže bysme tam byli jen chvíli, jedeme tam až v osm hodin večer.... říkám si, že mu naruším režim, i když projednou by to vadit nemuselo.. vezmeme i s sebou kočárek,takže bych po bytě vozila a uspala... rodiče mi totiž říkají, že jsem šiblá, že chci mimino tahat s sebou, když jedeme až na osmou hodinu večerní.. co myslíte vy ? staří je 10 týdnů.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pravda, je to věc názoru, ale pokud to mimi bude spát, já bych ho s sebou vzala. Je škoda se ochudit o posezení a mimi to jistě pro jednou vydrží. Když člověk potřebuje někdy během dne něco zařídit a nemá hlídání, taky bere mimi s sebou, bez ohledu na to, jestli je ráno či odpoledne. Já bych ho tedy vzala :)

  • Také bych ho s sebou vzala. Je to ještě malinké mimi a stejně z toho nebude mít rozum. Prostě si místo v postýlce bucne v kočárku:-)

  • Já bych ho také vzala s sebou. Prďouska nakojíš, až bude chtít a může spinkat v kočárku. Také si myslím, že mu je v tomto věku jedno, kde bude spát, je pro něj důležité, že je v bezpečí, což znamená, když je s maminkou :o)

  • Určitě bych ho také vzala, jestli ti dají k dispozici pokoj na uspání a na kojení, no a za předpokladu, že tam nebude velký rambajs z rádia, případně jestli v bytě nekouří. Jen bych se s nima domluvila dopředu, aby se pak necítili, že se musí jakoby nějak omezovat kvůli malému. A malý ať si zvyká i v jiném prostředí, než doma. No a kdyby byl holt problém - je to přece jen 5 km. Já mám rodit v červenci, a v říjnu jezdíme pravidelně na celý víkend na chalupu, kde je 20 lidí, hraje se na kytary, pije atd. Takže jsem na to také zvědavá. Malá bude mít přes 3 měsíce. Tak držím pěsti, ať je tam malý hodný :-)

  • cudla11.3.2011 16:08

    Otázka je,jak moc je tvoje miminko vnímavé na změny.Náš prcek je hroznej,stačilo přetáhnout dobu koupání o půl hodiny a už ječel jak siréna.Byl přetaženej a pak nemohl usnout - no hrůza,tak si teď už dávám na tu pravidelnost fakt pozor,protože jsem tím nakonec nejvíc vytrestala sebe.Ale je pravda,že takhle zlobí až tak od 3 měsíců.Do té doby snad žádný režim nedodržoval,baštil a spal nepravidelně,takže to bylo jedno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist