vadí mi,že přítel kouká po jiných holkách když spolu někam jdeme.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42889 1.9.2012 14:04

Ahoj. Potřebuji se optat někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Jsem s přítelem 4 roky. Poznala jsem ho, když mu bylo 18 a mě bylo čerstvých 15. Už na prvním rande mi tenkrát řekl, že je pro něj těžký se nepodívat na hezkou holku, ale to jsem byla ještě v pohodě. Postupem času jsem se od jeho známých dozvěděla, že se mu vždy líbily štíhlé holky a já nejsem žádná barbína. Někdo mi říkal, že měl už takovou sexuální touhu, že to zkoušel na každou, aby si (víme co). A když já jediná jsem mu dala sexuální život, takže u mě zůstal. Známe muže, jací jsou, když jim je od 15 více...Ale proč je najednou se mnou už 4 roky? Když jako puberťák chtěl modelky a ted najednou mě ? Pomáhá mi, podporuje mě, je tu vždy se mnou, je sice trochu nervozní, ale to já taky..ovšem když někam jdeme, vidím jak kouká po holkách, muže přehlíží, ale ty ženy to je furt pohled sem a tam a přitom mi říká, že je já, že nic krásnějšího neviděl, že si mě chce vzít a vozit se mnou naše dítě, ale pak když vidím, že se někam podíval, tak mi tvrdí, že to vůbec není pravda, že nikam nekoukal...Asi to vidím tak , že když tedy chce mě, proč si prohlíží jiné? On to bere tak, že ho omezuji, ale bud chce svobodu a nebo jednu ženu...dohromady to nejde...Nechci se s ním kvuli nějakým pipkám hádat, nechci aby se ten vztah kvuli tomu kazil, ale mě to vadí....Já se podívám občas, ale on stále...a já to v sobě nedokážu překousnout...nechci vypadat jako satorie, necítím se v tom nemocná, jen chci aby můj muž chtěl jen mě a né si to vynahrazoval jinýma....co mám dělat ? :'-(:-( ...díky za odpoved..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je těžké, žárlivost podle mě pochází od nízkého sebevědomí, teda alespoň já to tak mám, žárlím pořád. Díky bohu můj partner po žádných jiných babách nekouká, kdyby jo tak mu to vytmavím :-D , nevím jestli jsem chorobně žárlivá, mám prostě nízké sebevědomí a od každé se cítím ohrožená. Ale ne jen od žen! Já žárlím i na televizi a počítač, no hlavně na sport. :-) Snažím se s tím bojovat, samozřejmě že to o mě přítel ví, on mě chápe a snažíme se přijít na něco, aby mě to tak nedráždilo, on taky žárlí ale nedává to na sobě znát. Takže já ti asi neporadím, jak se žárlivosti zbavit, já bych byla s takovým chlapem na dně. :-) Pokud bys chtěla s ním být dál a on se nezmění, tak asi budeš fakt muset zapracovat na svém sebevědomí a říct si, že je s tebou, na ně se možná podívá, ale tebe objímá, tebe podporuje, s tebou chce mít rodinu a tebe má rád. :-) Zkus to s ním taky pořádně probrat, vysvětli mu co cítíš a proč, chlapi jsou občas nechápaví ale když budeš trpělivá, tak mu to dojde. :-)

  • Jde to těžko - ale snaž se th zbavit - užíráš jen tím sama sebe, jeho to fakt netrápí a nepochopí to - takový muži jsou. Zkus ho někdy ppíchnout - jestli si všim, jak na tebe ten chlap co šel kolo koukal. ale nepřežeň to! A nedůvěra nevěru vyvolává - protože proč by měl bát věrný když u stejně nevěříš a přád mu nadáváš? Pak se mu staneš protivnou - To říkal odborník. Já měla a mám to samé - když jsem toto slyšela, zkusila jsem žít dle toh a jme víc v poho. a když kouká, s humorem to přejdem a oba se zamějem. Třeba jdem po ulici - je mi jasný že se na holku bude kukat, tak mu řeknu že vím co má za lubem, nebo všechno vidiiiiim, nebo se ho zeptám, jestli už někdy dostal černou kabelku a vše vtipem. A které ženě nedělá dobře když se po ní muž otočí?

  • Jsou to muži a ti koukají. Všichni. Akorát někteří umějí koukat nenápadně. Buď ráda, že jenom kouká. To je moje heslo - koukat, ale nesahat :) Nedůvěra a žárlivost je cestou do pekel. A kdyby tě tvůj přítel neměl rád a nelíbila by ses mu, nebyl by s tebou. Bral by jednorázovky na diskotéce a neplánoval by s tebou rodinu. Takže hlavu vzhůru, dokud kouká a nesahá, neřešila bych to.

  • Ať se koukne na to, co doma nemá. Na tebe se určitě také občas někdo koukne... a asi by jsi se s ním jen tak nevyspala :) Začni pracovat na svém sebevědomí. Určitě máš trvalejší hodnoty než vzhled... ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist