uz to muze prijit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57907 8.3.2012 18:37

Ahoj maminy,dneska jsem byla u doktora a ten mi rikal,ze uz jsem otevrena,nerekl mi teda na kolik prstu,ale rikal ze mi to tedka bude neprijemne a dostal se prstama az k miminciny hlavicce,bolesti jsem mela uz vcera,ale ustaly,myslite ze uz bude mala co nejdriv venku?Dnes jsem 39tt.dekuji:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ted jsem se tady ptala na stejnou věc...dnes jsme byla taky u doktora a výsledek přesně stejnej jako ten tvůj:-D..taky jsem 39tt. Jsem taky zvědavá, kdy nakonec vykoukne na svět.

  • ahojky holky a budoucí maminka vlastně skoro maminky:-D
    Já asi nemám do čeho mluvit jsem 26tt ale pokud už jste otevřené tak si myslím,že by to mohlo přijít každým dnem ne?
    Tedy pokud třeba aji nějak nekoukáte na to jestli pomaličku neodchází hlenová zátka nebo už neodešla?

  • Já sem byla na dva prsty otevřená už týden před porodem každý den sem měla pohlavní styk do konce i pár hodin před porodem :-D . Takže otvírání nemusí vůbec nic signalizovat. K hlavičce se ale asi přímo nedostal pořád ho chrání vak plodová voda a zátka atd atd

  • Moje dvě kamarádky se začaly otvírat už někdy kolem 20.tt, miminko jim sestoupilo hodně dolů, tak pak musely mít pořád nohy nahoře, chodit skoro nemohly. Bylo to pro ně dost blbý, byly hodně omezené. Takže si myslím, že když se začneš otvírat, že to nemusí hned znamenat porod. Ale ve tvém případě by to bylo dost pravděpodobné:-) Držím palečky.

  • Se mnou se dr.3 týdny sázel jestli mě ještě uvidí.Rodila jsem den po termínu.Takže můžeš co nevidět porodit,ale taky nemusíš.

  • Nemusí, já jsem takhle chodila k Mudr skoro 2 týdny. Nijak extra to nepostupovalo. Mimi se narodilo 2 dny po termínu. Přeju hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist