uz fkt nevim

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 19.3.2011 16:00

poradte mi uz dlouhou dobu se spritelem nemuzem dohodnout , je porad bez nalady a miluju te nebo chybis mi sem dlouho neslysela ani v sms mi neprislo a pred mesicem to bylo bezne sme uz spolu 2 roky a vsechno klapalo ale najednou je uplne chladny , nevim co uz zkousela sem s nim mluvit ale nechtel , zkousela sem vyzvidat od pratel , zkousela sem pres sex ale furt nic , uz si nevim rady :( nemate nejakou fintu jak ho dostat ?...moc by se mi to hodilo , sem s toho v haji :(((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1319.3.2011 16:04

    Neco se v nem zrejme odehrává a nechce ti to ric,bud ma nejaky problem,nebo ma jinou zenskou, v tomhle tezko rict,musis byt rázna a vytáhnout to z neho, treba se to jen stydi rict....a nebo nemá odvahu.

  • aby to ale nedopadlo tak, že čím víc do něj budeš šťourat, tím víc on se bude odtahovat. Nechala bych mu trochu prostor, ovane ho svoboda a třeba bude sdílnější. Chlapi si to nejdřív potřebujou srovnat v hlavě sami (což nutně neznamená, že se děje něco závažnýho). Když uvidí, že se bez něj obejdeš, přijde sám, uvidíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist