už delší dobu trpím bolesti při pohlavním styku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #92654 22.10.2013 15:56

Ahoj, zkusím se tady zeptat, protože na gynekologii jsem objednaná až příští týden.
Už delší dobu trpím bolestmi při pohlavním styku (- svědění, pak to vevnitř jakoby nateklo a my museli přestat, jelikož jsem tu bolest nemohla vydržet), před měsícem jsem byla na gyndě a doktorka mi předepsala Macmiror 500 čípky + na povrch Jenamazol. Léčba trvala 8 dní, poté jsem měla ms a teprve teď, téměř po měsíci od zahájení léčby, proběhl pohlavní styk. No, bylo to méně bolestivé, ale pořád tam ta bolest byla. Tak jsem to chtěla prozkoumat a zjistila jsem, že mám na dotek nějaký tvrdší poševní vchod.. a když jsem se ho dotýkala, tak jsem zjistila, že je to ta známá bolest.. Nevíte, co by to mohlo být?
S partnerem jsme si věrní. Budu vděčná za každou odpověď :) Pokud by bylo třeba doplnit nějaké informace, stačí říct..
Jinak ještě před zahájením 1. léčby byl i výtok (průhledný až bílý, hustý), teď už není.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud máš stále problémy, měla by tě vzít hned a né až za týden. Řekla bych si o kultivaci......nevim jak tvoje doktorka, ale já si u své musím všechno říct......a dle výsledků léčba.

  • ahoj, taky jsem měla ty bolesti přesně co popisuješ ty a nepřestávali po měsíci sem měla strašně silnej výtok vznikly z toho kvasinky. sla jsem k doktorce a předepsala mi prašky proti kvasinkam a na to opuchnutí, pálení a svědění mi předepsala mastičku Clotrimazol, která je volně prodejná v lekarně. kvasinky zmizeli a to napuchnutí díky te mastičce taky :)
    občas se mi ještě stává že mě někdy zabolí a okamžitě beu mastičku a nemužu si stěžovat :) skus si ji koupit a uvidíš třeba ti taky pomuže :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist