utrogestan a sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48558 19.12.2011 20:06

Ahoj holky, jak to děláte když zavádíte utrogestan? Co na to manžílek říká, když z Vás pořád teče něco bílého. Nevím jestli vůbec můžeme sexíkovat aby to nevadilo manželovi ze zdravotního hlediska. JAko ty hormony. Máte nějaké rady a zkušenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To co z tebe pak už teče je jen ten obal. Ten vnitřek a to je ten hormon, je prý práškový, proto zůstane uvnitř a ten se vztřebá a obal se začne rozpouštět a ten z tebe vyteče. Myslim, že manželovi by to vadit nemělo. Jen bych nesexovala hned po zavedení. Buď bych sexovala před zavedením a nebo až by ze mě vytekl ten obal. Zas tolik toho obalu neni. A nebo utrogestan polikej, pokavaď Ti nezpůsobuje žaludeční problémy a pokavaď nejsi těhotná. V těhu by se měl pouze zavádět. Já ho před otěhotněním polikala a když jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsem ho zaváděla. Většinou jsme sexovali večer, tak jsem si ho zaváděla až těsně před spaním.A přítel věděl, že beru Utrogestan, takže by na to určitě nic neříkal a chápal by to.

  • Já ho polikat nemohla, protože jsem to nesnesla, ale jak píše anonimka, vždy jsem ho zaváděla až po sexu před spaním. A pokud manžel ví že to bereš nemá mu to proč vadit. a zdravotně už vůbec ne si myslím, to by psali na příbalovém letáku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 543 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist