uspávání miminka

Otázku položila: Ebony 26.9.2015 19:55

Ahoj holky Prosím vás jak jste uspávali Vaše mimčo? My máme 2,5 měsíce a u nás funguje dudlík, šmudlinka a ruka a houpání.Jinak ji neuspim.😔

  • 27.09.2015 22:02:56 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • u nas se to taky menilo. na zacatku stacilo nakojit, dat do postylky, pustit bily sum a mala usla sama, pak potrebovala blizkost, tak jsem uspavala u kojeni v posteli, tak nakojim, pak zpivame a povidame pohadku, pak jsme ticho a ona usne.
    kazdy to ma jinak, kazdemu vyhovuje neco jineho. ja se proste ridila potrebami male a uspavala podle toho, jak potrebovala ona.

  • Vykoupat, nakojit v posteli, uz ve spacím pytli, pěkně přítmý a ticho.U toho někdy usne, pak dám do postýlky a buď spí nebo pokud nespí, tak si lrhnu vedle(mám postýlku bez bočnice přilepenou k posteli) a hladím ho a zpívám...tak max.ctvrt hodky a spí.Kdyz mu vypadne dudel, tak mu ho dám a spí dál...má 2a půl mesíce.Snad to tsk bude i dál :-(

  • My máme skoro tříměsíční dceru a já teda zatím neuspavam, vždy nakojim, položím do postylky zhasnu a jdu pryč, za chvilicku malá spinká

  • U nás se to mění (momentálně 4 měsíce). Nejdřív stačilo kojení. Pak koupáni a pak kojení v posteli, čely k sobě. Pak houpání na míči a teď uspávám v peřince a zpívám/kojím.
    Jak už jsem tu některým psala, zkus se podívat na http://www.prosimspinkej.cz a hodně štěstí :)

  • Ja uspavala na rukach koupanim do devateho mesice ;)

  • Martasek8926.9.2015 21:30

    Přes den většinou u prsa, nebo ve vajíčku houpáním. Večer taky u prsa, nebo na rukách, kolem půl roku už jsme přešli na usínání sama - tedy jsem položila do postýlky a odešla jsem :)

  • Ahojky my jsme zavinovali cca do 5 měsíce furt se budil jelikož se fackoval a tohle zabralo zavinout, pustit kolotoč s melodiemi a odejít, a už máme 17 měsíců vždy večer ho dám do postýlky dám mu jeho myšáka a dudlik a odcházím a spíme celou noc :) nikdy jsme neuspavaly viděla jsem to u pár kamarádek houpani na rukou a podobně a teď jsou jak otroci uspavaji skoro 2 hodiny ....

  • Ahoj, do 6 měsíců jsem uspavala houpáním na rukách, přes den drncanim v kočáře. Pote jsem se rozhodla neuspavat, takže jsem dcerku naučila usnout samotnou. V 9 měsících jsem pak odešla spát do jiného pokoje, od te doby spí celou noc. A tím myslím uplne bez me asistence,večer kolem pul osme zalehne a ráno kolem pul osme vstává.:-)

  • Dceru na rukach tak do 10 mesicu.mozna i o chvilku dele.pak jsme presli na povidani pohadek.
    Syna dlooooouho u prsu pri kojeni (kojila sem 2 roky) a ted s nim jdu,ctu pohadku nebo spis povidam,pustim nekdy relaxacni pisnicky a trva to jak kdy-podle unavy nekdy chvilku,jindy hodinu.
    Dat do postylky aby spal bylo velmi nerealne-zvladal to asi 2 mesice nekdy ve veku 14vmesicu-pak se naucil vylezat z postylky i pres horni bodnici a tak i kdyz sem ho tam dala, tak vylezl a presel za mnou do kuchyne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist