usínání děti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #311599 8.10.2015 20:22

Maminky chtěla jsem se zeptat kdy se vaše miminka naučily samy usnout bez pomoci maminky já své dítě miluji ale to večerní chování nyní odbesky moje záda a ja mala ma problém usnout s tatinkem je kolem toho večer veliké divadlodekuji za rady.

  • 08.10.2015 21:38:43 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak ji nechovej a lehni si s ní, uspi ji tím, že budete "spát spolu", třeba v manželských postelích a pak ji přendej do postýlky nebo ji nech spát u vás:-) ten čas utíká příliš rychle a já mám pocit, že s nimi musím trávit co nejvíc času a třeba i u toho uspávání, dokud o mě ještě stojí;-)
    na netu jsem nedávno viděla video, které oběhlo celý svět. tatínek uspával miminko tím, že mu zlehounka pořád dokola přejížděl čistým kapesníčkem přes očička, dítě reflexně zavírá očička a celkem rychle mu usnulo:-)

  • Malýho dám do postýlky a dřív jsem byla u něj a zpívala, trvalo to klidně i hodku.Ted max 15 minut a poslední týden položím a odejdu a on spinká, bude mít tři měsíce.Doporučuje se, aby pžed spaním byl pořád stejný rituál-misto, čas osoby...nevím jestli je to tím, ale dosrzuju to a usíná krásně

  • Single8.10.2015 20:25

    Nevim, jak stare ditko mate, ale zkuste si precist knihu Kazde dite muze dobre spat. Da se i stahnout z ulozto.cz.

  • Úplně sám, kdy ho položím do postýlky a odcházím, usíná Patrik tak měsíc a to má zítra 19měsíců....

  • Martasek898.10.2015 20:52

    Záleží na věku. Od půl roku dcerka usínala sama. Položit do postýlky a jít - mohl i manžel, bylo to jedno. Po 2. roce lezla z postýlky, tak se přešlo na uspávání u pohádky.

  • synček má 7 mesiacov a vždy zaspal sám. Prvé 3 mesiace pri kojení, potom som ho dala do postieľky, teraz si dá mliečko, uložím ho, trošku sa pohrá - 20 minút a sám zaspí. Možno preto, že máme malý byt a spojenú kuchynu s detskou izbou a aj ked od postielky odídem, on vidí, ako ešte varíme, beháme po byte, tmu robíme postupne.

  • petulinkaa138.10.2015 22:39

    dcera sama usinala od 4.mesicu,ze jsem ji polozila do postylky,odesla jsem a usnula,predtim usinala u flasky :-)

  • Od 6 měsíců usíná sama. Přečtu pohádku, dam pusu a odcházím. Jestli usne hned, nebo si bude ještě chvíli hrát je na ní:-) Musela jsem ji to naučit. Učinila jsem tak dle vyse zminene knihy Kazde dite muže dobře spát.

  • Mně usínali všichni 3 kluci sami v postýlce cca od dvou měsíců. Večerní rituál byl vykoupat, nakrmit, odbrknout a většinou bdělé do postýlky. Když zaplakali, tak jsem pohladila, dala dudánek, časem ještě "šmudlihadru" :-) (bavlněná plínka do ručičky) a za chvíli se spalo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist