umělé nehty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46808 29.1.2012 13:24

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, nechci přímo umělé dlouhé nehty, ale zajímalo by mě, jestli jde ten gel nanést jenom na přírodní nehet (bez tipu) a jenom přeláknout. Mám hrozné nehty, ale přímo umělé nehty nechci, za prvé to stojí hodně peněz a za druhé mi to k miminku přijde nepraktické, měla jsem je jenom jednou a to na svatbu. Ale kdyby šlo jenom je tím gelem zpevnit a na tom gelu by i držel lépe lak na nehty, tak by to bylo dobrý. Nehty se mi hrozně lámou. Nemáte s tím někdo zkušenost. Díky

Odpovědi správkyň témat

  • mám pec doma, zkoušela jsem to, ale mě osobně se ten gel brzy oloupal. Ale existuje nějaká metoda přírodní pryskyřice či co a tím se ti zpevňují tvé vlastní nehty, takže nemáš ty geláky nepraktický. Já , osobně si gelový nehty dělám málokdy, když potřebuju aby nehty vypadaly hezky. Jinak pracuju na počítači a na psaní všema deseti je to hrůza. Zkus si vygooglovat tu pryskyřici. Jednou jsem o tom slyšela, nevím jak to přesně je :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mně se taky ty dlouhé s tipama taky nelíbí, takže si nechávám dávat klasický gel jen na svoje krátké nehtíky, ale bohužel je třeba je před tím taky trochu zpilovat. Vlastní nehty mám křehké, lámavé, lak mi na nich vydrží než si namočím ruce, takže do prvního mytí vlasů nebo nádobí. Na ten gel si buď nechávám dělat kraťoučkou francii nebo celogel, takže mám třeba krásné lesklé rudé drápky a drží to celé týdny, než to odroste.

  • Určitě to jde, ale mě osobně se to teda nelíbí. Nehty to jsou krásné ale začnou brzy odrůstat a vypadá to příšerně. Navíc je gel docela měkký, loupe se, olamuje a vůbec nic to nevydrží. Souhlasim s tou pryskyřicí;) to bych volila spíš než gel.

  • No jak se to vezme. Já chodím na nehty už tři roky a mám to tak, že prvně mi samozřejmě musela nalepit umělé tipy, lehce je zbrousí a na ně se nanese gel, a když jdeš za 3 - 4 týdny na doplnění, tak mi už jen zbrousí ten vršek a nanese znovu gel. Pomalu ti vlastně odroste ten tip a máš už jen vrstvu gelu, kterou ti vždy obnovuje. Někdy se teda stane, že se mi nehet blbě ulomí a musí mi dát znovu tip. Co se týká té pryskyřice, tak mi říkala moje nehtařka, že z ní bývají původní nehty více zničené než předtím a jde i hůř dolů než klasický gel. Ale někomu vyhovuje víc. Tchýni vůbec geláky nedržely a pryskyřice jí drží.

  • Ahojky, taky si delam doma nehty.
    Potahnout se to samozrejme da, ale moc dlouho to nevydrží.
    Pro zpevnění doporučuji vitaminy viaderm. Jednou jsme si koupila vitaminy a u toho byl krem nehty..... uplne uzasna vec.
    Kazda si asi umi predstavit, jak jsou nehty z tech gelovek znicene..... Ale vazne, vitaminy, krem a vyzivujici lak na nehty udelal zazrak behem par dnu. :-)

  • Ahoj, já si lakuji nehty gel lakem a vydrží mi docela dlouho. Chce to vychytat a časem se to naučíš :-) Mně to trvalo docela dlouho, než jsem začala být s nehty spokojená :-) Důležitý je kvalitní gel lak a také uv lampa na nehty. Bez té to nejde. Já jsem si objednala úplně obyčejnou z https://www.rajnehtu.cz/uv-lampy/ , nestála moc peněz a svůj účel splní :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist