trimesicni miminko skoro vubec nespi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161107 24.11.2015 8:54

Ahoj,prosim o radu.Nas malej mel 3 mesice,a za ty 3 mesice jsem se nevyspala,rve a ma hlad a rce,uz nekojím,nebylo z ceho ani.Dostava UM a nekdy cucne caje,ale v noci vstavam furt stejne,uz jsem opravdu znicena.Navic ted spatne spi i přes den,uspim ho a za 15 minut je vzhuru,noci jsou katastrofalni,jsem chodici mumie,ma rymu ale tece mu to všechno ven,takže bych rekla ze ryma je lepsi mel i horsi.Dekuji

  • 24.11.2015 10:28:46 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 24.11.2015 10:28:46 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nase mala spala ve 3 mesicich pres den 4 x 20 min, v noci se budila po hodine,max. po 2 - to bylo ale max.1x za noc, nekdy i po 20 min. my meli od narozeni postylku prirazenou k boku nasi postele a sundany bok postyky, takze jsem nemusela nikam vstavat. pokud to tak u vas nejde, doporucuji zvazit spani s mimcem, aspon nejakou dobu. pritomnost maminky je casto uklidnuje a spi lip.
    nekdy jsou deti taky neklidne z vigantolu, pokud kapete. zkusila bych treba ma 3 dny vysadit a uvidite, co to udela. pokud by bylo lip, je nutne zajistit nahradu!

  • Taky jsme na UM a male jsou 3 tydny. Budi se co tri hodiny. Jak casto se tvuj maly budi? Neboli ho z UM brisko? Neplace proto? Mozna mu mliko nesedi. My taky menili. Plakala,bolelo ji brisko,nemohla se vykakat a co jsme mliko zmenili,je v pohode. Obcas se zakrouti,ale uz jsme vysadili i kapky na prdiky. Uz je nepotrebuje. Jsi si jista ze place hlady? Ja si to taky myslela a bylo to briskem.

  • ahoj, tak vítej v klubu :/
    naše malá spala přes den max 4x 15 minut (a to jakože už od miminka) Její nejdelší spaní ve dne bylo 30 minut. No a co nespala tak řvala. Přes noc spala max 2 hoďky a budila se na kojení.
    Cca ve dvou měsících jsem vysledovala, že jí vyhovuje spaní na bříšku, takže jsem jí dávala spát na břicho a to vydržela spát třeba i hodinku - v kočárku ale. D8vala jsem na bříško i do korbičky, jinak prostě nespala a furt řvala
    No - a do dneška je to špatnej spáč - je jí 9.

  • Tak bohuzel ja se nevyspala rok a pul, uz jsem nekdy byla jen na kave a energetaku. A byla jsem vdecna ze si prcka vzal deda nebo babi na hodku ven a ja mohla spocnout......nekdy se mi malej probouzel i 20 x za noc a jen brecel a nevedla jsem z ceho. Ted mu jsou 3,5 roku a ma obavy ze strasidel, tak nejdyl o pulnoci je u me v posteli :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist