tréninkové odnaučovací kalhotky

Otázku položila: ivcule1 3.2.2017 21:17

Ahoj maminky,
mám skoro rok a půl starého chlapečka, krásně chodí na nočník na velkou, to už se nám nehoda téměř nestane, ale čůrání, to je hrůza. Občas si řekne a vyčůrá se, jindy si řekne třeba 3krát za sebou posadím ho a nic. Pak jen plína. Občas jsem ho nechala bez plíny chvíli, protože před tím kakal, tak jsem myslela, že je i vyčůraný, ale počítal si nožičky a hrozně se divil. Tak si říkám, že se mu bude líp odnaučovat v látkové pleně, když ucítí mokro než v pamperskách. Ale nemám s látkovými zkušenosti. Raději bych koupila ty tréninkové. Jak ty fungují? To se musejí vždycky vyprat? Nebo se do nich dá i vyměnit látková plena? Co byste mi doporučili? Moc děkuji za tipy.
PS. Ještě je malý, tak to nehrotím.

  • 05.02.2017 12:09:44 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tréninkové kalhotky jsou jen na to, když dítě maličko ucurne, nezachytí celou dávku pocurani.
    U nás teda ani latkovky, na kterých byl, nepomáhaly. Bylo mu jeho, že je v mokru, pokud byl zábrany do nějaké činnosti.
    Treninkovky sem měla dvoje, a až tak velký efekt to nemělo. Raději sem dala nějaké šikovné svrchnaky (aby se snadno svlékla) a do nich vyměnitelná plena.

  • marketaj4.2.2017 8:54

    U nas zafungoval detsky pisoar :-) jinak pokud to zatim nedava, tak neres. Musi do toho dozrat a pak to pujde samo. Jakmile bude teplo, tak nehody nebudou tak problematicke jako ted v zime.

  • Synovi je pomalu taky rok a půl. Zkoušela sem mu dat látkovou plenu, ale mokro mu nevadilo. Nechávala jsem ho i bez pleny a dávala často na nocnicek, ale vždy se vyčůral až po tom. Prostě z toho nema rozum, takže js m to odložila. Zkusíme trénovat zase za měsíc. U syna je opravdu vidět, že tomu nerozumí, tak ho do toho nechci nutit)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist