trapeni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45724 28.7.2011 7:52

Posledni dobou to tady je jak spovednice tak ja se pridam take :( s pritelem sem 2 roky a byly to nejkrasnejsi roky , opravdu, vzdycky me necim prekvapil ,udelal mi radost a byla sem jenom pro neho JA kdyz mu napsala nejaka slecna tak neodepisoval a ignoroval , pred rokem vsak s jednou chodil ven jak sem to zjistila okamzity konec a on s tou holkou byl 2 tydny pak prilezl s brekem ze mu chybim ze ta holka se mi nevyrovna , tim ze sem ho milovala tak sem mu odpustila nastesti mezi nima nic nebylo krom pusy ..potom zase rok klid a ted sem nasla jak si pise s jednou holkou ze je skoda ze se tam a tam nepotkali a tak , ja sem se uplne zhrozila po tom co mi rika jak me miluje a bla bla , no a rekla mu ze to vim , jeho odpoved byla ze pokud ho nechci ze ho mam opustit ale pokud mu to muzu odpustit ze by kvuli me prestal tak ja opet si ho vzala k sobe ..ted mi kazuje zpravy , volani , facebook a opravdu tam nic neni , ale mam za 2 tydny odjet do NY slibila sem to kamosce kterou sem dloho nevidela a kdybych uz nemela letenku tak to zrusim , bojim se ze me podvede :( na tohle asi zadna rada neni jen duvera , mozna sklamani , jen sem to potrebovala nekomu rict :( ..je vazne hodny a slusny kluk on kdyz jde na fotbal tak mu rikam at jde treba na pivo nebo tak ale on ze ne ze radci bude semnou a tak , ale timhle me trochu sklamal a duvera vymizela :( s tou predchozi zminovanou holkou chodil ven protoze byly nejlepsi kamosi a on nevedel ze ho chce nedavala to najevo tak zato moc nemuze ale za tuhle z muze a strasne me to boli :( nekdy mam chvile kdy si to uvedomim a sem odtazita :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neporadím ti, nic takového jsem nezažila. Akorát bych chtěla jedno...nezapomínej že z facebooky, mobilu, skypu jde to co chceš vymazat:( držím ti palce, at ti tady někdo poradí a s přítelem je všechno oki!

  • petulinkaa1328.7.2011 10:15

    Nezlob se na me,ale mit vedle sebe nekoho,komu bych nemohla verit a nemohla bych treba na vikend odjet,protože nevim jestli me podvede,to bych nedokázala.A ty to tak zřejmě mas jak koukam,kazdyho vec,ale me by to vadilo.

  • Tak to mě docela mrzí co jsi zažila.Jinak nevím jak ti poradit.Já bych měla určitě také hrozný strach kdybych někam jela že mě bude znova podvádět.Jediné řešení je to jestli by nejel s tebou.

  • asi ti to nijak velice nepomůže a vlastně to ani není rada, ale já jsme s mým přítelem přes 4,5 roku. vím, že mě miluje a je fakt hezký, skvělý, prostě báječný chlap, že si čas od času říkám,že se divím, že je vůbec se mnou. holky po něm docela šílí... měla sem období šílené žárlivosti (dokonce sem vyhledala psycholožku aby mi s tím pomohla) naštěstí to mám za sebou,ale málem jsem ho ztratila jen kvůli tomu že sem mu nevěřila a proč to tak bylo? on má takovou úchylku, že si píše s hodně holkama... některé se do něho i zamilovali a to jen přes sms. nikdy se ale s žádnou nesešel a nikdy mě nepodvedl... prostě si dokazuje, že je pořád žádaný, že ho holky obdivují a tak... já si na to zvykla, ptž vím, že MILUJE MĚ a každý den spí vedle mě (už spolu bydlíme) já jsem ta jediná pro něho, kdyby to tak nebylo není se mnou. zkus to vzít z jiné strany a zahoď obavy... bude vám ještě líp než do teď... ať ti přestane ukazovat mobil (všechno jde vymazat) zkus to překousnout a hodit za hlavu... jestli spolu máte být budete

  • Z mojich zkušeností vím, že když je jednou kluk ku**a tak i jím zůstane. O těch zprávách atd.. nemáš pochybnosti? Protože to co nechceš aby bylo vědět tak jde smazat... Obdivuju tě že to vydržíš s někým komu moc nevvěříš a kdo ti toto dělá. Být já na tvým místě kluk dostane pár facek a pěkně hnusné poslání do určitých míst... Ale rozhodnutí je jen na tobě, pokud chceš zbytečně trávit čas s někým komu moc nevěříš a ten dotyčný dovolí aby jsi se takto trápila.

  • Koukám, že jsem asi jediná, kdo nepochopil, kdy že tě to vlastně podvedl? Dobře, tehdy před rokem, zkusil chodit s někým jiným, ale to se stává, zřejmě jste i celkem mladí, tak bych to shrnula jakože "mladej a blbej". Ale odpustila jsi mu, proto by ses k tomu už neměla vracet. Teď si psal cosi s kamarádkou, ale ty ho přeci nemůžeš odstřihnout od všech lidí ženského pohlaví. Spíš mi přijde, že si tě předtím dost rozmazlil, když s žádnou jinou ženskou nepromluvil. Je normální, že má a bude mít kamarádky. S čím musím souhlasit, že má-li fungování vašeho vztahu záviset na tom, že on ti bude povinnen ukazovat všechny svoje komunikační kanály, tak to fakt nemá cenu.

  • Ahoj, měla jsem to samé. Buď se smíříš s tím, že to bude dělat dál a ty si s tím nebudeš dělat těžkou hlavu, nebo ten vztah ukonči. Vím jak je to hrozné, když máš strach někam odjet, aby tě nepovedl. A taky vím, že už bych nikdy nedopustila mít znovu takový vztah. Stál mě hodně nervů a zdraví. Po 4 letech trápení jsem to ukončila a teď mám muže, kterému mohu věřit a věř, že jsem spokojenější!!! A jak píšeš, že občas to je dobrý a pak zase ne. To tak bude. Já po dvou letech už po ničem nepátrala a bylo to v klidu. Ale pár měsíců před rozchodem jsem doma našla sponku v gauči. Pak už se to jen sypalo do zdárného konce. Tihleti chlapi jsou nepoučitelní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist