trápení.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34171 3.4.2011 21:09

každý večer slyšim svojí mámu jak vzdychá (asi chápete jak to myslim) ..je mi to nepříjemný, nikdo by nechtěl poslouchat rodiče.... navíc já sama neuznávám sex s mužem ,jsem L.... a přijde mi to odporný ,kdyby byla aspon potichu, jestli si myslí ,že to neni slyšet tak je asi na omylu , vedle v pokoji spí sestra vsadim se, že to slyší taky, chtěla bych to mámě nějak naznačit,aby se uklidnila nebo tak ,ale nechce se mi o tom s ní mluvit, je mi to trapný .. tak co mam dělat....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To věřím že je to hafo nepříjemný :) já jsem to zažila taky, ale spíš z té opačné strany, že na mě s mým přítelem byly narážky že je nás slyšet, ale to bylo od mých kamarádů co spali vedle a spíš z legrace :P Když to máš poslouchat každou noc a navíc od vlastní matky, je to nepříjemný.... Třeba jí řekni někdy ráno, že jsi v noci nemohla spát, protože tě pořád něco budilo a že ty zdi jsou hrozně tenký... třeba pochopí... když ne, asi bude nejlepší jí to říct narovinu... držím pěsti :) a snaž se ji aspoň trochu chápat, sex je fajn. :)

  • Nevím kolik je Ti let, ale pokud již sama máš zkušenost se sexem, tak bys mohla mámě říct, že Tě to trápí. Hodně záleží na Vašem vztahu, ale pokud se o to nepokusíš, asi se nic nezmění.

  • myslím že ani nejde o tvou orientaci.. já jsem na muže a taky mi to vadilo, když jsem doma slýchávala naše, takže tě naprosto chápu !! ještě že už doma nebydlím... řekni to máme, upozorni ji na to, že to není dvakrát příjemný...

  • Ty je jenom slyšíš, ale já jsem je jednou i viděla. Nevěděla jsem, že jsou doma a byl to jak pro mě, tak i pro ně celkem velký šok:D pokud máte společnou zeď, tak zkus zabouchat, pokud to nepomůže, tak už jedině slovně naznačovat.

  • dzusinka4.4.2011 11:00

    V tu chvíli s tím asi nic neuděláš, pusť si do sluchátek hudbu. Ráno jí to zkus opatrně naznačit, ale fakt jen opatrně.

  • když o tom s matkou nechceš mluvit (což naprosto chapu :-) tak si kup špunty do uší nebo usinej se sluchatkama s nejakou prijemnou hudbou. nebo muzes rodicum rict ze chceš přestehovat pokoj a při té příležitosti zaizolovat zed ktera je společná, ptz v noci nemuzes spat ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist