toxicita nebo ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #435149 1.10.2022 17:29

Ahojte, můj problém se týká dost zapeklité vztahové situace, takže se to pokusím napsat zkrátka. Jsem ve vztahu po dobu dvou let, s nikým jsem se v průběhu prvního roku vztahu nebavila, nepsala jsem si s nikým a byla 100% čestná.. později jsem se začala dozvídat, že partner si teda píše, baví se a chodil ven s přáteli, ale já vlastně nemohla.. začala jsem si tedy taky psát a začala jsem se bavit i s jinými kluky, nicméně každý z nich věděl, že jsem zadaná a ani s jedním jsem nikde nebyla, pouze přes zprávy jsme řešili pár témat a i můj vztah a moje trápení v něm.. přítelovi jsem to samozřejmě zatajila, což teda nebylo vhodné, nicméně o tom věděly moje kamarádky, které mu to vše dál vyžvanily a ještě si do toho přidaly pár věcí navíc z jejich kapsy, zároveň kamarádky věděly i o našem intimním životě, což mu taky z vesela předaly dál.. on mě tedy s prominutím poslal k šípku, že jsem bůh ví co.. radši nekomentuji. Přijel si v noci pro své věci, já ho prosila na kolenou a brečela, že jsem nic hrozného neudělala, ale on jen tak stál nade mnou a smál se mi do obličeje.. Přemýšlím tedy, bylo to ode mě opravdu tak hrozné, že jsem si toho opravdu zasloužila? Určitě to nebylo ideální, ale tato situace mě dostala tak na dno, že dost pochybuji o sobě a o tom, zda jsem tedy tak hrozná, nebo nikoliv..
Děkuji Vám za všechny odpovědi a názory🙏🏻

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack1.10.2022 18:50

    Situace, kdy jeden může všechno a druhý nic, je špatná, vždycky!
    A o kamarádkách si myslím svoje, to jsou podle mě jenom pipiny, kterým dělá radost cizí neštěstí.
    Buď ráda, že ses ho zbavila, sice to bude chvíli bolet, ale časem to přebolí.
    Určitě bych se neponižovala a nedoprošovala, nic hrozného jsi neudělala, nikoho jsi nepodvedla.

  • Francy1.10.2022 18:30

    U vás bylo všechno špatně už od začátku. Pogratuluj si, že ses takového blba zbavila ;-) A zamávej i "kamarádkám" 🖐 A NIKDY se už takhle neponižuj a nepros na kolenou chlapa o vztah!

  • jak píší ostatní - špatně to bylo od začátku. rovnocenní partneři=stejné možnosti. pokud on může psát a chodit někam s kýmkoliv, pro tebe by to mělo být taky tak.
    není dobře, že jsi to, že si s někým píšeš, zatajila a on se to dozvěděl od kamarádek. primárně by se to měl dozvědět od tebe. ovšem horší je to, že i kdyby jsi mu to řekla ty sama - výsledek by byl stejný. je přehnaně žárlivý a do budoucna by to nedělalo dobrotu.
    doprošování se na kolenou byla chyba, ale pro tebe je jen dobře, že on odešel. z vlastní zkušensoti můžu říct, že (i kdžy sem se nedoprošovala na kolenou) mi to pak bylo několikrát vráceno ve vzteku a ve výčitkách. a za to ti to opravdu nestojí.
    kamarádky - poslat do .... takhle se kamarádka nechová. ty by tě měly podporovat a naopak ti i otevřít oči v tom, jak špatný ten vztah byl. a že pro tebe opravdu toxický.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist