toužím po miminu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44136 4.2.2013 13:07

Ahoj, je mi 19 a chtěla bych miminko ... :) už tak půl roku trvá ta touha po mimi. Mám přítele,který mi pomhá ve všem a chystáme se spolu bydlet :) Jemu by miminko nevadilo, sám říkal,že by se o nás postaral. Tak se chci zeptat,myslíte,že je to dobrý nápad ?? ... :O Chtěla bych si o tom s někým popovídat :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa134.2.2013 13:12

    neni to o veku,pokud jste rozhodnuty a chcete to oba a mate kde bydlet,ci jeden z vas vydelava,tak nevidim problem :-)

  • Ahoj, no já měla známost krátkodobou a přesně tak se choval i chlap jak píšeš. Otěhotněla jsem až pak se začal projevovat naplno a strašně. Takže rozchod. Ted jsem na vše sama. Přeju aby ti to tak nedopadlo jako mě a držím palce ! :)

  • A.t.i4.2.2013 14:16

    Přesně tak, jak píše petulkaa13. Jestli to chcete oba a máte aspoň nějak zajištěnou budoucnost (bydlení, peníze...), tak proč ne. Nepříjde mi, že by v 19ti to bylo nějak extrémně brzo, i když teď je trochu jiná móda.:-) Já po miminku toužila snad od té doby co jsem se dala dohromady s mým manželem, bylo mi tehdy 17. K 19. narozeninám jsem od něj dostala slib, že k další dostanu miminko. Krátce před narozeninami jsme se začali snažit a když mi bylo 20 let a 1 měsíc, tak už jsem byla těhotná. Manželovi (tehdy ještě přítel) bylo 21.

  • Já myslím, že to není o věku, pokud máš dostudovanou školu, a jeden z vás, nejlépe oba pracujete, máte kde bydlet, jste spolu už delší dobu, tak proč ne ;)

  • Pokud po miminku toužíš a i partner není proti, tak neváhej ;-)

  • Souhlasím s holkama já sem s přítelem v březnu to bude 2 roky a kolem října sem otěhotněla bydlíme spolu už skoro dva roky ted v lednu mi bylo též 19 a s přítelem si rozumíme akorád eště dodělávám školu přítel vydělává a na mimi se moc těšíme takže nevidím důvod si ho nepořídit taky sem měla silnou touhu a vyšlo to hned na poprvé po vysazení Ha takže moc moc držim palečky :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist