test

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24629 8.5.2011 11:25

Ahoj holky,mám dotaz v pátek sem to měla dostat,ale nic.Dneska ráno sem dělala mamatest 10 a taky nic:-(Myslíte že je šance ještě na // čárky?A ještě za jak dlouho bych si ho měla dělat znovu?Děkuju moc a hodně// všem.:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že šance je na obě strany, bud, že to dostaneš se zpožděním a nebo tam třeba zítra nebo raději pozítří budou dvě //. držím palečky!

  • Ahojky já Ti vůbec neporadím, moc bych Ti přála krásné dvě dálnice, já jsem to měla dostat ve středu večer, je neděle ráno a nic, test negativní a ms nikde. ALe psala mi jedna úžasná mamina, kterou věčně chudáka otravuji, že se nějaké známe pozitivní test udělal až po dvou týdnech. Prostě se to tak stává. Já jsem se rozhodla, teda tak na 3/4 že asi zítra zavolám dr a zeptám se co a jak.
    Ahojky a hodně moc štěstí přeji. Co teplotka měříš si jí? Já jí mám kolem 37

  • Ahoj, tak tech možností je víc :)) já ted měla zpoždění 11 dní, posunula se ovulka... ale znám holky co se jim na testu ukázali dvě čárky až 14 dní po vynechání MS. :)) takže nezoufej, dokud nepřijde je šance :) a nebo to může být cysta a nebo vlivem stresu, nebo cokoliv jiného.. každopádně přeji // :))

  • Gabčo, nevzdávej já jsem dnes 5 dní po vynechání do včerejška mi test 10 mamatest vycházel negativní a dnes nějaká 25 a je co slabě pozitivní duch!!!!!!!!
    Takže Gabčo hodně štěstí. A samozřejmě i Anonymce hodně štěstí!!!! Prostě chci slyšet samé dobré zprávy. Sakra a jak se má teĎ člověk učit na maturiku!!! Krásný den.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist