ten pravý....?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26294 14.8.2011 12:54

Nevím, jestli to není staromódní tento názor, vzhledem k dnešní době. Nejdřív mám dotaz: Myslíte, že holka může potkat toho pravého, doopravdy a zjistit to dřív než s ním něco má? Dřív než s ním začne chodit? Je to zamilovanost nebo spíš platonická láska? Já na pravou lásku věřím, podle mě když někdo takovou najde, už ji nikdy neopustí.. pokud ano, pravá to nebyla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem jí potkala, bylo mi 15 a byla to láska na první pohled a jsme spolu 10 let, nyní čekáme miminko :)

  • Věřím na pravou lásku, když jsem poznala svého současného, tak jsem cítila něco co jsem nikdy nezažila, jsme spolu 11 let:) a budeme se brát (konečně:)) Byl to strašně divnej pocit, ale krásnej, zamilovaná jsem před tím byla už jednou, ale nebylo to ono...tomu současnému jsem byla schopná okamžitě padnout kolem krku:) něco strašně silného mě k němu táhlo a cítím to i ted..po tolika letech:)

  • Verousek8914.8.2011 15:05

    Já také věřím na pravou lásku. Když jsem já poznala svého současného přítele, zamilovala jsem se na první pohled, takový hrozně krásný pocit to byl, byla jsem zamilovaná už předtím, ale tohle bylo takové jiné, takové krásné šimrání mě provázelo celým tělem, celá jsem se chvěla, hrozně moc ráda na to vzpomínám :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist