téměř bez sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30639 23.3.2011 13:06

čau holky, jsme s přítelem 2 roky, jemu je 26, mě 25. a skoro nic spolu nemáme.. na začátku to bylo v pohodě měli jsme chuť tak nějak stejně, ale teď mám pocit, že je to (až na vzácné výjimky) jen tehdy, když je to z mojí iniciativy (a ani tak se mi to vždy nepodaří, ho "dostat" :)
Máme se moc rádi a v ostatních ohledech je pro mě ideální partner, dokonce už jsme mluvili i o svatbě..prostě -všechno ostatní klape na 100%, je pozornej, vyznává mi lásku..jen tohle asi nějak často nepotřebuje.
Komplikuje to i situace, že nebydlíme spolu - a když už jsme někde spolu sami, tak to prostě nevyužije... On to vydrží klidně měsíc. A já se nechci furt vnucovat.
Jak říkám, občas má světlou chvilku, ale je to fakt vzácně a mně to nestačí.. Ale zase nechci ho furt dobejvat. Kdybych byla iniciativní tak často jako on, tak spolu jsme tak 1x za 14 dní.
A navíc - tím, že to potřebuju častějc, tak mu vlastně vždycky vyhovim, když má "konečně" chuť i on. Mám chuť ho prostě příště odmítnout - aby viděl, jaký to je, když jeden po tom druhym touží a ten druhej prostě nemá zájem.
Nemáte pro mě nějakou radu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak jestli můžu říci ze své zkušenosti tak jediné co na to zabírá je mít opravdu dostatek času a prostor na sex.Někdo to tak prostě má,že to nejde plánovaně a jít někam do ústraní s myšlenkou že se jde sexovat to prostě někomu nevyhovuje.Budu psát spíš všeobecně ,ale na to aby byla větší chuť na sex pomáhá zase jenom sex.Což znamená čím větší frekvence sexu,tím víc si to tělo zvykne na tu potřebu sexu.
    Ale jsou jak ženy tak i muži kteří mají potřebu třeba jednou za měsíc.Každopádně sex je do dalšího soužití hodně důležitý a pokud spolu nenejadete tu "zlatou střední cestu" v budoucnu to bude problém.Sice vztah jenom na sexu nestojí je spousta důležitějších věcí které musí fungovat aby jste byli spolu šťastní a v pohodě ,ale podle mě je sprostě hodně důležité.Tak že já bych radila společné soužití než do toho bouchnete a vezmete se :-)

  • Mám uplně ten samý problém, a hlavně jak říkáš nejradši bych ho taky odmítla když chce on ale to nevydržim, protože chuť je silnější.. taky spolu nebydlíme a sex a láska u nás nidky nebyl problém... já spíš doufám že problém je prostě v tom, že spolu ještě nebydlíme a neni na to takový to dobrý prostředí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist