těhotná bývalka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39355 24.5.2011 16:53

Ahoj holky :( já nevim jak dál, mám přítele, jsem s ním strašně štastná, ale ted jsem dostala strach:( Jeho bývalka je těhotná, on tvrdí, že se k ní vrátit v žádném případě nechce, ona mu totiž opravdu hodně ublížila.. ani neví, jestli je to dítě jeho, pokud ano tak by se nejspíš o mimčo staral společně s ní, ptal se mě jestli by mi to nevadilo a já samozřejmě řekla že ne. Jenže se bojím, že se k ní vrátí, protože oni budou rodina, já ještě studuji a miminko si sice plánujeme, ale až za pár let..vlastně nemám ani žádný dotaz, jen jsem si chtěla postěžovat, trochu se vypovídat..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to je teda hrozná situace... třeba dítě není jeho. no držím ti palce, protože kdyby dítě bylo jeho, tak to budeš mít hodně těžké...

  • nezáviděníhodná situace... Těžko někdo odhadne dopředu, jak to s nimi nakonec bude. Dítě dokáže hodně změnit, i když se k sobě nevrátí. Nezbývá než čekat.
    Můj ex třeba kvůli tomu, že má se mnou dítě má problém najít nějakou dlouhodobější přítelkyni a to se o syna zase nějak extra nestará a bydlí dost daleko. Ale ty holky se tím cítí ohrožené a přece jen už je to závazek.
    Můj současný přítel vůbec neměl problém s tím, že nějaké dítě mám a vztah spolu mají jako otec se synem a neřekla bys, že to není jeho dítě. Záleží jak se ve tvém příteli projeví otcovské city. U mého ex žádné nejsou, je to pro něj jen povinnost a i syn za ním chodí nerad a nemají se rádi. Ale zas aby mě naštval nepovolí mému příteli syna adoptovat, i když ten by to udělal hned, kdyby mohl.

  • Ahojky...
    no záleží taky jak jste spolu dlouho a co k tobě cítí.Pokuď mu opravdu hodně ublížila a on už se rozhodl to jednou ukončit myslím si že se vracet nebude...Ale to člověk nikdy neví.asi by bylo nejlepší kdyby sis s ním sedla a o všem narovinu promluvila...to člověk ví na čem je..On si myslí že je to jeho? jestli má pochybnost ať si nechá udělat testy otcovství.
    Ale ať už to dopadne jakoliv,drž se.já věřím že to dobře dopadne!Držím palečky!!

  • Je vidět, že je tvůj přítel správnej chlap a nebojí se situaci čelit, to je dobře, aspoň vidíš, že je zodpovědný...Ptal se tě na to, jestli by ti nevadilo to, že by se k němu hlásil a staral se o něj, což znamená, že s tebou počítá a chce s tebou probrat následující kroky ke spokojenosti vás obou, takže bych se rozhodně nebála toho, že by se vracel k někomu z minulosti, jen proto, že je z tohoto vztahu dítě, když má někoho, koho má rád ;-) Ale ty testy otcovství jsou na místě...

  • Ahojky,tak to jste spolu asi chvili,kdyz je jeho byvala těhotna že?podle toho co píšeš tě m fakt rád,dokážu se vžít do tvé situace,s přítelem jsme spolu rok,a jsme stastni kdyz jsme ale spolu zacinali nebylo to az tak ruzove,pritel totiz ma s byvalou dvouleteho syna,v te dobe mu byl necely rok,a i kdyz ona byla mrcha a pekna pi..tak se na me asi 5krat vykaslal a vratil se ni ale jen kvuli syna protoze ho to lakalo byt snim,vzdycky se ke me vratil protoze me miloval a uz to tam sni nemohl vydrzet jenze za par dni uz mel zase nutkáni vrátit se k ni protoze mu syn chybel a kdyz to prislo nemohla jsem stim vubec nic delat uzavrel se do sebe jeste ten den se na me vykaslal a vratil se zpet k rodine,pak mu doslo ze my dva patrime k sobe a ze opravdu miluje me,ted si jeho maleho bereme co 14dni a jsme stastni,pritel je v pohode,uz ho ani nenapadlo ze by se k ni vratil,v rijnu se nam narodi miminko,mame svuj bytecek a vsecko je super,ale ver ze jsem se hodne trapila a kdybych predem vedela nez jsem se zamilovala ze to takhle bude probihat nesla bych do toho,nekdy mam nervy i ted a to mam jeho syna rada ale kdyz si vzpomenu jak mi ublizil a ze za to kolikrat me opustil vlastne mohl i nemohl jeho syn,je mi zvlastne a nevim jak se chovat,nekdy to opravd neni jednoduche,vadilo mi i to ze si pro maleho jezdil a byl s byvalou v kontaktu ted uz je to v pohode protoze mu konecne verim a vim ze si takhle pro maleho bude muset jezdit jeste nekolik let nez vyroste,u tebe to bude neco jineho protoze tvuj pritel je stebou a dite jeste neni na svete,u meho pritele to bylo jine kdyz byla tehotna byl jeste sni byl i u porodu a nekolik mesicu zil s malym a zvykl si na neho a milujeho,jen jsem se stebou chtela podelit o sve zazitky,ver mi ze pokud te miluje bude stebou,ja neverila ze mame s pritelem jeste sanci kazdy mi radil at uz ho pustim z hlavy a vidis jak jsme stastni,dite rodinu neudrzi to je blbost a mozna to tak bylo kdysi dikybohu,drzim palecky a neboj vse bude dobre!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist