těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19347 26.2.2011 13:25

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat,s manželem se snažíme o mimi už 7měsíců,dnes mám druhý den zpoždění a dělala jsem si test,ale až ted odpoledne a je negativní,myslíte,že těhotná nejsem,nebo je to brzy na test??? prosím poradte,kdy je nejlepší test uělat...trochu mě pobolívá v podbřišku tak nevím...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 2 dny zpoždění je ještě docela brzo...

  • ahojky...
    čtu že jsme na tom dost podobně....
    Já mám dnes taky druhý den zpoždění.
    Na jednu stranu se píše, že dva dny jsou brzo, na druhou zase na mamatestech uvádí, že lze testovat už v den očekáváné MS.
    Já testovala s Mamatestem ale tím druhým, né 10 v den očekáváné MS a ještě k tomu odpoledne a negativní.
    Tak jsem taky ještě v napětí.
    Břicho už tolik nepobolívá, ale prsa ty se teda pořád drží. To je mravenčení a kdesi cosi hadr...
    Ale jak píšou holky. Každé se to na těch testech zobrazí jinak... V pondělí se chystám do lékárny (pokud nepříde MS) a v úterý ráno testnu. To bude 5. den... pokud MS nepříde :-) :-)

  • test bych zopakovala třeba za dva dny a hlavně po ránu.....to je koncentrace HCG největší....Držím palečky :)

  • Řekla bych že s dovudenním spoždění by se už měl projevit případně pozitivní výsledek, ale píší sem holky, ce se jim pozitivita projevila až po 14 dnech. Takže určitě není nic ztraceno. Určitě testnout hned ráno a pokud možno s citlivostí 10. Např. mamatest 10. hodně štěstí!

  • Test bych si udělala až tak za týden zpoždění,2 dny je opravdu brzy

  • Ahoj, jak psaly holky, nekomu se objevi duch uz napr dva dny pred ocekavanou MS a nekomu az tyden po zpozdeni. Kazdopadne byt tebou, zkusim z ranni moci mamatest a pockat 5 min jestli tam nebude duch. Drzim palečky :-)

  • ahojky, já se testovala v den očekávané MS (nakonec jsem zjistila, ze jsem se testovala, 3 dny před, protože mimi je dle ultrazvuku o 3 dny mladší) A měla jsem slabou čárku na mamatest 10, která v dalším týdnu začala sílit. Chce to dělat test z ranní moči. Ale toto je opravdu hodně individuální, kamarádce se na testu ukázala čárka až mnohem později. Tak držím pěsti. Bolení v podbřišku je úplně normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist