tanga

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37326 21.12.2011 22:54

Ahoj holky , tohle neni ani tak problém ale zajímá mě váš názor. Moje dcera (12) se začala vyvíjet ( hlavně v oblasti hrudníku a boků) celkem brzo a spodní prádlo si nakupuje sama protože s mámou prý nikdy. To by nebylo hrozná ale ona si kupuje tanga a naschvál je třeba nechá ještě koukat z ryflí , už jsem s ní o tom mluvila ale prý je to její věc. Můžu slyšet váš názor dámy :) děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to její věc, zkusila bych ji ale vysvětlit, že klasické kalhotky dělají hezčí zadek a chlapům s líbí víc než vykukující tanga :). Protože když ji řekneš že se obléká jak kastroš, ještě si přisadí.

  • Ono jí to přejde:) Neboj a nech jí;) Když si vzpomenu na svou pubertu.. :D taky bych nikoho neposlechla a je mi to ted trochu líto, protože se za ty časy trochu stydím:)

  • Tanga nejsou zdravá, to zaprvé, a za druhé, když koukají tanga vzadu z riflí, je to naprosté faux-paux, nechutné, dneska už to snad ví každá nebo skoro každá. I můj chlap, když vidí holku, co jí vzadu na zadku koukají tanga, zvlášť když si sedne, nebo když jí kouká "žlábek", tak se směje. To je můj názor. můžeš jí to říct, ale asi to nepřijme, nebo jí takový článek o vykukujících tangách najít na netu. Je jich tam dost.

  • normálně bych si sní zkusila promluvit.. můžeš nahodit to, že klukům se to nelíbí a není to in..:) :D nevím co jiného by přesvědčilo, ale ona z toho vyroste

  • ja teda nevim me je 13 a s mamkou nakupuju spodni pradlo klidne a tanga moc nenosim:D ale myslim ze je nosi protoze se chce libit klukum no treba si rekla ze kdyz si koupila takovy hezky tanga byla by skoda aby je nikdo nevidel a tak si je necha koukat z ryfli :D

  • To je naprosto normální puberta, nedělala bych z toho vědu, taky jsem tanga takhle brzo nosila a nijak mě to nepoznamenalo..:-)

  • Zkus na to jit jinak. Nemyslim tanga samotny, mne to prijde jako nejpohodlnejsi.. Ale o tom, ze to nechava koukat z ryfli.. Me kdyz do neceho mamka nutila, nebo si myslela, ze by to bylo fakt dobry, tak mi to predhazovala a me se to tim samozrejmne "znechutilo", protoze mi to rikala prave ona a kdyz jsem byla v puberte, tak jsem to vnimala tak, ze prece nebudu nosit nebo delat to, co se libi mym rodicum, kteri asi zili v praveku :D takze bych to zkusila takhle z druhy strany..

  • Ahoj, já si též myslím, že jí to časem přejde. Já měla takový "jalový" léta taky, tanga jsem nosila jak divá asi tak do 20-22ti let a myslela si, jak se to všem líbí. Teď je mi 26 a nedám dopustit na klasické bavlněné kalhotky, sem tam s nějakou krajkou či ozdůbkou. Mému příteli se ani tanga nelíbí. Klasické kalhotky či kraťáskové dělají o moc hezčí zadeček než tanga. Časem na to přijde sama, uvidíš.

  • No tak v tomhle asi nic nepomůže :-D už začíná puberta a holkám se to prostě líbý taky sem měla tu dobu :) a dokonce mi moje máma přikázala abych je nechala koukat, že to je tak dobrý :-/ což teda mě se nelíbilo, ale myslím že tím jak mi to furt říkala furt zamnou chodila a tahala je s kalhot :D začla sem nosit ty kraťásky což si myslím že není špatný nápad ukázat jí jak pěkný zadeček takoví kraťásky dělají :-) já si ty kraťásky teda nemohu a ani nemohla vynachvílit :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist