tak j eto tu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34189 21.7.2011 12:50

ahoj holky,prosím nevím co mám dělat za pár dní budu mít svoje 1 rande.nemohli by jste mi poradit...co si vzít na sebe ,co s sebou jak se chovat jak mluvit a tak .. předem dík

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak nejlepší rada, co ti dají jistě všichni je: "buď přirozená". Jenže ono to na prvním rande většinou moc nejde, co? Hlavně si oblíkni něco, v čem se cítíš dobře a sebejistě. Já se kolikrát chtěla vyfiknout a pak jsem se celou dobu snažila zatahovat břicho nebo urovnávala neposlušnou sukýnku. Samozřejmě to musíš přizpůsobit počasí a tomu, kam půjdete. Abys tě to prostě nijak neomezovalo a nemuselas na to myslet. No a jak se chovat? Buď uvolněná, upřímná, veselá a když bys byla moc nervózní, tak to klidně přiznej. Kluci maj stejně radši přirozený, obyčejný holky, než ty, který si hrajou na kdoví koho. Užij si to!!

  • Já když jsem měla svoje první rande, bylo mi 14 a byla jsem šíleně nervózní, on byl o dost starší... No a nakonec to zase taková tragédie nebyla :P měla jsem na sobě tehdy (pamatuju si to přesně) tmavé džíny, růžové tričko a černou mikinu, k tomu růžové žabky a čelenku :D tenkrát nebylo moc teplo, i když bylo léto, takže se to akorát hodilo :) A taky doteď, když jdu na rande, si beru žvýkačku :)

  • Verousek8921.7.2011 13:14

    Nejlepší je jít v takovém oblečení, ve kterém se cítíš ty sama dobře a pohodlně :) Pokud to bude správný kluk, zaujmeš ho ty, ne tvé oblečení. Já na své první rande šla v džínách a tričku (klasika) :) Přeju hodně štěstí.

  • ahoj, já když jsem šla na plánovaný rande tak jsem chodila v riflích a tričku, nebo prostě podle počasí...jen s nynějším přítelem to bylo jinak, šla jsem do práce a pak jsem měla sraz s kámoškou, tak jsem už oblíkla na večer, sukně, kozačky a svetřík, byl říjen, no a kámošce jsem odpoledne napsala že nemůžu, protože jsem měla místo toho rande :D

  • petulinkaa1321.7.2011 16:10

    Řeknu ti jen jedno - BUD SAMA SEBOU! na sebe si vem to, v čem se cítíš dobre :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist