svrchní kalhotky na látkové pleny

Otázku položila: Bývalá uživatelka #104235 8.12.2014 10:47

Ahoj,
nevíte někdo, kde se dají koupit? Potřebuji doplnit jen svrchňáky a tak je nechci objednávat přes internet a platit poštovné. Myslíte, že se dají koupit v hypermarketech nebo jen ve speciálkách pro děti?
Ještě malý dotaz na konec: jaké máte zkušenosti s látkováním u chlapečků? Já mám zkušenosti jen s holčičkou :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja doporucuju svrchni kalhotky imse vimse.... nikde sem je ale v obchodech nevidela, ale jsou fakt nejlepsi, nesetrila bych na tomhle, vyzkousela sem nekolikatery, ktere byli k dispozici v prodejnach pro mimina, a spis sem na tom prodelala, protoze sem skousela vsechny mozne znacky... ted mame jen jedny ty kalhotky imse vimse a v pohode nam vystaci.:-)..

  • v hypermarketu obcas jsou v ramci nejake akce, ale vetsinou bohuzel pochybne kvality.... je lepsi opravdu ten specialni obchod. nepises odkud jsi, tak nemuzu vice poradit. ja nakupuji hlavne v brane k detem, svrchnacky PUL mame od anavy a bamboolika. druha varianta je pak svrchnacky uplest z vlny s vlnou, ne jen s akrylem. je treba je cas od casu lanolinovat a nevydrzi tolik toho mokra jako PUL, ale jsou krasne prodysne

  • svrchnáčky nemusí být drahé ani ze speciálních obchůdků - měla sem pro vítu BabyLucy a až asi do roka to byly svrchnáčky, které mu nejlíp sedly a to za cenu cca 150Kč (nové).
    ty co mají běžně v hyper marketech jsou Gmini a to je děs běs - jet o vrchní látka a pod tím igelit a sítovina - na druky šílené - 6 druků na zapínání - navíc kovové, a prostě velikost nenastavíš, na sucháče je to sice lepší, ale zase při trošce neopatrnosti to trhá tu vnitřní sítovinu - měla sem je jen jako vyloženou nouzovku, protože se v nich snadněji zapaří.
    látkovala sem Vítu od věku cca 3 týdny a neměli sme žádný problém :-) dceru sem látkoval asi do 5ti měsíců, takže nemohu srovnávat celé plenkové období v látce, ale nebyl nijaký velký rozdíl kluk-holka, až na to, že prostě při přebaloání čural na mně.
    k té zmíněné bráně k dětem doporučuji i obchůdek prdelkavbavlnce.cz kde mívají i akční ceny (jeden týden na vybrané zboží) a ceny na některé věci nižší než brána.

  • kosicek9.12.2014 16:14

    Nikde jsem neviděla (ale možná někde existují pokrokové prodejny s dětským zbožím, co já vím), snad jen, jestli u vás někde není pobočka nějaké firmy, která se tím zabývá (určitě je v Praze, v Ostravě, Českých Budějovicích)..u nás tedy nic..Jen v hypermarketu (globus a pod.) ty g-mini (začínala jsem s nimi) které jsou na 2 věci, nic mc nevydrží a materiál nic moc funkční, to je opravdu lepší si připlatit, kalhotky cca za 300 mi určitě vydržely rok a více (více velikostní) při každodenním používání. Stejně člověk potřebuje alespoň 2je..Mám "odlátkovaného" chlapečka a 2 holčičky a žádný rozdíl jsem v tom neviděla, nic, co by stálo za řeč :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 274 otázek, kterým se dostalo 271 771 odpovědí a 409 844 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist