svatební dar

Otázku položila: Bývalá uživatelka #16515 10.4.2012 21:57

ahoj holky, potřebovala bych radu na nějaký vtipný svatební dar, jdeme na svatbu sice až v červnu ale vůbec mě nic nenapadá, spíš jestli jste nedostali vy ke svatbě něco vtipného nebo vaši známý. Díky za tipy ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zažila jsem vesměs dary finanční a to i v různých zajímavých formách (koláž z bankovek, mince místo bonbónů bonboniéry, kamarádka dostala akvárko a v něm plavaly rybičky složené z bankovek, bankovky ve fotoalbu místo fotek). Dobré jsou i poukazy na zážitkové dárky, víkendové pobyty (lázně, masáže, pobyt na horách, v Paříži). Na takové dárky se dlouho vzpomíná.
    Záleží kolik do toho chceš investovat a taky to chce vědět něco o novomanželích, aby jim ten dárek sednul a užili si to.

  • Jde o finance, my např s manželem dostali let balónem a určo se dají na zážitcích sehnat i levnější dary-na ten let vzpomínáme dodnes:-))))

  • zkus se i poptat nastávajících manželů, co by jim tak radost udělalo. někdy sou i dobře míněné dary ne zrovna vhodné, pak se sejdou 2 varné konvice apod. My si s nastávajícím řekli přímo o penízky. a dostávali jsme je bud v obálce, nebo schované v přáníčku :-) nějaký zážitek nebo víkendový pobyt jako svatební cesta jsou určitě taky fajn, jen je potřeba vědět, jestli je to zrovna to, o co by stáli :-) jízda na koni pro někoho, kdo z nich má hrůzu by asi nebyla to pravé :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist