svatební dar

Otázku položila: ze.mi 20.6.2011 12:55

Ahoj holky, byla jsem požádána, bych šla své nejlepší kamarádce za svědka, ale nevím si rady se svatebním darem. Chtěla bych pořídit něco originálního, ale nic mě nenapadá:( Nemáte některá nápad, radu? Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když jsme byly na svatbě sestřenici tak dostala obraz a v nem vyskládaný a zasklený 6x4 tisíci koruny pro případ nouze, obr krabici věcí pro případ krize a konce světa :-D (kondomy, maxi babičkovskou podprsenku-podotýkám nevěsta měla prsa malý, dědečkovský trencle, pomejdanovou soupravu-belík a hadr, bižuterii-z kancelářských sponek :-), puzzle pro volnou chvíli-strouhanku :-), osvětlení do celého bytu-svíčky :-), apod), kytici růží a místo poupat byli stočený papírové padesátikoruny ale ty už nejsou tak nějakou alternativu.. Jinak se dávala klasika-elektronika, vázy, povlečení, nádobí, poukazy apod..

  • kdysi jsem dostala poukaz na společnou masáž, saunu a vířivku s jahodami a šampaňským... doteď na to ráda vzpomínám

  • Martasek8920.6.2011 13:01

    My dostali od mé svědkyně kožený pytlíček se sto desetikorunama :D Takže opravdu originální dárek :) Záleží, kolik máš na to času ;) A taky na tom, co nevěstu a ženicha baví :)

  • alimos20.6.2011 13:51

    Dnes je spousta možností i zážitkových dárků. Dobré jsou na sleviste.cz. Ale opravdu záleží na tom, jací jsou. Těžko se vymýšlí dárek na dálku.

  • Ja bych se zeptala jestli chteji neco oni a kdyz ne, tak pak bych vymyslela neco na co nezapomenou - viz netradicni a nezapomenutelne zazitky. Brachovi jsem sla za svedka a jelikoz nemeli nic, tak chteli neco do bytu a svagrovka si vybrala na tehdejsi dobu ten nejdrazsi fritak :-) Kamosce co jsem byla za svedka jsem jim zaplatila noc v hotelu kterou by si oni sami nedovolili. A jeste me nej kamosce jsem dala obraz který si sami vybrali.

  • Já jsem si od své svědkyně přála svatební holubice, vypustili jsme je hned po obřadu - bylo to nádherný :)

  • Já jsem třeba měla sepsaný seznam svatebních darů - spíš pro inspiraci,aby se hosté netrápili s výběrem, přesně jak píšeš.. převezl mě můj nejlepší kamarád - obdrželi jsme zásobu toaletního papíru na celý rok.. :oD .. a že jeho odhad byl hodně dobrý zásoba vydržela rok a měsíc.. :oD .. velmi užitečný dárek a přitom dobrá recese.. :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist