svatba za měsíc?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29788 18.5.2011 9:37

ahoj holky, myslíte, že se dát zorganizovat svatba za měsíc?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud máš na to dostatek času, tak ano. Pokud nejste nároční,tak taky ano :)
    I když nebudete mít vše připravené do posledního detailu, tak to bude váš den a bude to ten nejkrásnější den ve vašem životě, na který budete dlooouho vzpomínat.

    Hodně štěstí na budoucí společné cestě životem :)

  • Ahojik určitě da ale problem asi bude s uřadem jestli budou mit terminy volny.Nebo se mužeš vdat narychlo v kostele ale u te druhe viry ted nevim jak se to jmenuje kamoška se tam vdavala a nachyslala to za tyden ale byla to menši svatba.Chceš se vdavat?

  • Určitě dá. Kámoška to tak taky měla a svatba to byla krásná :o))

  • myslím že skromná ano, ale může být třeba trošku problém se sehnáním místa ke svatbě atd. navíc spousta lidí pracuje i o víkendech a takto na poslední chvíli mohou mít problém si volno zařídit

  • Věř, že dá ... My měli svatbu tedy asi oznámenou 2 měsíce dopředu, ale řešili jsme ji měsíc. Těhu jsem v tu dobu taky byla, ale při zařizování jsme to nevěděli, na svatbě už ano. Já bych začala úřadem. Nebo spíše tím, kolik tedy chci lidí, pak úřad a místo pro hostinu. My měli hostinu na sále v hasičárně, takže jsme si vše chystali sami. Restauraci jsme nechtěli.

  • Myslím, že měsíc je úplně v pohodě...začni určitě na tom úřadě, potom restarace,..... podívej se na www.beremese.cz tak najdeš i seznam věcí, které bys mohla před svatbou (nebo i po ní) zapomenout. Kdybys potřebovala s něčím poradit, klidně se na mě obrať :)

  • taky bych doporučila úřad. tam to jde i rychleji, pokud mají volnej termín. v římskokatolickém kostele je potřeba absolvovat přípravu na manželství a ta je na 2 měsíce. a já osobně bych začala právě tím úřadem - hospodu seženeš, ale ne každej úřad má oddávací dny tehdy, když potřebuješ podle hospody. jsou úřady, kde oddávají 2x do měsíce

  • petulinkaa1318.5.2011 12:45

    Dá se všechno, záleží jak si svatbu představuješ :-) my jí oganizovali půl roku a můžu říct,bylo to akorát,takže za měsíc si to neumim představit,ale podle mě se dá :-)

  • Musí se to dát zorganizovat. Mě přítel požádal o ruku v pondělí a svatba je za 3 týdny!!! takže jsem si včera vybrala šaty, dneska jsme domluvili svědky, podepsali papíry na matrice a zajednali místo kde budeme jíst. Zítra zamluvím kytky, kadeřnici, nehtařku a kosmetičku.... atd atd atd. Prostě se to musí stihnout.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist