svatba - Praha nebo středočeský kraj

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63053 3.11.2012 23:02

Ahoj :-) , tak jsem se s přítelem rozhodli vzít.. Ale jelikož chceme mít svatbu jen my dva a svědci, chceme i hezké a klidné.. Proto bych potřebovala nějaký typ, kde bychom se mohli nechat oddat.. nejlépe někde v přírodě.. svatbu budeme mít v červnu..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Krásné jsou svatby v botanické zahradě v Troji, dělají to ve vinici sv. Kláry pod kostelíkem, jsou z toho náááádherné fotky s výhledem na Prahu a na Trojský zámek. Ale asi se za to dost platí, i když to s ebude platit dost i za Konopiště....
    Vygůglila jsme třeba tyto fotky:
    http://martinas.rajce.idnes.cz/Svatba_26.9.2008%2C_Botanicka_zahrada_v_Troji/#
    http://www.fotokokes.cz/svatby/bara-olda-i/
    http://www.fotokokes.cz/svatby/bara-olda-i/

  • venysek4.11.2012 8:30

    Ahojky, gratuluju :-) Taky jsme se před měsícem brali ve čtyřech a bylo to krásně klidné :-) Akorát jsme se brali u nás na radnici v Jílovém u Prahy, ale myslím, že by se našlo i někde takdy hezké místo venku, třeba u našeho muzea, kde je i rybníček :-) Ale jinak známí se brali na zámku v Jemništi, nebo případně v Mníšku pod Brdy, v Dobříši.. Míst je dost, záleží na vašich preferencích. My jsme taky kdysi zvažovali Konopiště, ale nakonec jsme to potřebovali mít méně finančně náročné. A moje sestra se vdávala v táborové osadě v Soběšíně, ale to už je trochu z ruky a ona měla velkou svatbu, takže se tam těch asi 80 lidí krásně vešlo :-) Tak vyberte a předem přeju hodně štěstí! :-)

  • Ahoj, Konopiště je nádherné, ale nevím jak moc finančně náročné, slyšela jsem, že dost. Mě se hrozně líbilo na Zvíkově, nádhera, fotečky by odtamtud byly luxusní...škoda, že jsem tam byla až asi měsíc po tom, co jsme se vzali :) je to krásné místo a kdybych se měla vdávat někdy znova (jakože doufám, že nebudu) tak jedině tam. Dále je to také krásné na Karlštejně, ale cenově to bude asi náročnější. Dále ze středních čech - červený hrádek (Kosova hora u Sedlčan), Jemniště, Vlašim...chtěla bys spíš zámek či hrad, nebo jen někde v přírodě? kombinace obojího je ten Zvíkov :-D (mě by si Zvíkovští mohli najmout abych jim dělala reklamu :-D). Přeji hodně štěstí při výběru místa a ať se Vám to vydaří...ráda bych popřála už i dál, ale to až po svatbě :) dopředu se to nemá :)

  • Gratuluji. Praha 6 - oddávají mj. i v Pelléově vile, nádherná vila uprostřed zeleně, krásně se tam dělají fotky. Uvnitř je Anderleho galerie, vedle těch nadživotně velkých obrazů vypadají svatebčané báječně. Nejsou tam žádné extra poplatky, je to jedno ze standardních míst, kde Praha 6 oddává, navíc to není taková továrna na oddavky. Přijemné místo pro komorní svatbu, okolo spousta míst, kam se dá zajít na oběd.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 704 odpovědí a 409 825 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist