svačinka pro 8,5 měsíčního prcka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19470 23.9.2011 13:01

Maminky, co dáváte takto starým mimískům na sváču? Dopoledne máme ovoce. Doktorka mi řekla, že můžu nahradit odpolední mléko za něco jiného - prý třeba jogurt. Takže už týden máme i odpolední sváču ze lžičky. Ale přece mu nemůžu dávat pořád jogurt:) Jednou jsem mu do toho rozmočila piskoty, jednou nastrouhala jablíčko.. a tak. Někde jsem četla, že chleba s máslem (???? to jako fakt?). Díky za tipy;)

moc všem děkuju za příspěvky:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • muzes to stridat, jogurty,ruzne prichute,termixy,pribinaky,bobiky,pudinky,lakrumaky,studenou krupicku,cokoliv,my to tak stridaly ruzne druhy jogutu a prichuti,jeden den neco vanilkoveho,druhy den cokoladoveho,treti den jahodoveho a tak,chleba s maslem nevim,mozna zkusit po malych kostickach,jestli to prcek pokouse,ale zkusit to muzes,muju syn ji od roku uplne vsechno co my.

  • Ja si myslim,že takhle malimu dítěti dávat mléčny výrobky a cukr je docela nezdravé!Spiš bych mu dala maximalně kukuřičny křupky.

  • Já dávám svým dětem na odpolední svačinu jogurt stále. Skoro každý den a jsou jim 4,5 a 2,5 roku. Děti milují stereotyp.

    Ráno jsme snídali chleba namazaný něcím, svačinka mixované ovoce (někdy jsem přidávala piškot, tvaroh) , oběd rozmačkaná zeleninka s masíčekm,svačinka bílý jogurt nebo tvarůžek s jogurtem bílý a večer kaši nebo polivčičku. Jogurty s příchutí jsem začala dávat až někdy po roce a pribiňáky nekupuju ani teď.

  • liiida23.9.2011 19:53

    treba moji kamosky prcek dostava banan, nebo jogurt bo tousta

  • ahoj,mne mudr rikala,ze muzu dat chleba s maslem,ale zatim to nedelam.... my davama taky porad to same, moc na vyber u tak malych deti s myslim ani neni...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist