sušička prádla na atopický ekzém

Otázku položila: Bývalá uživatelka #160949 30.9.2017 19:47

Ahoj pomohla někomu sušička když má dítě atopický ekzém?

  • 30.09.2017 20:00:12 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A zehlis?To by mělo mít stejný účinek.

  • My sušičku máme od narození a ekzém byl nejhorší kolem 6 měsíců, tedy loni na podzim. Nemůžu říct, jestli na to pomáhá, ale tipla bych, že u nás za to nemůže prádlo (mohu i střídat prací prášky). U nás je to nejspíš ročním obdobím a pak stresem (růst zubů, nemoc). V létě byl úplně bez ekzému, teď už se mu zas začíná objevovat.
    Podle mého názoru má sušička oproti žehlení tu výhodu, že lépe odstraní i prach.
    Moc jsem ti asi nepomohla. Ale pokud máte sušičku kam dát a máte na ni finance, vřele doporučuji, ušetří dost práce.

  • sušička je suprovej pomocník a jsem ráda, že ji mám, ale na atop. exém u mých dětí to vliv fakt nemá absolutně žádnej. co se týče prádla u nás má velký efekt dávat do pračky ocet místo aviváže (zneutralizuje zbytky pracího prášku) a hlídat si kvalitu oblečení. nejen složení z přírodních vláken ale i kvalitní barvy což je v obchodech často problém, všeobecně jsou problematické tmavší barvy. já začala kvůli tomu na děti šít z kvalitních látek a naštěstí mě to i baví:-). pak bych se ještě mohla rozepsat o stravě, mastech atd. ale otázka byla ve spojitosti s oblečením:-)

  • MagdaRadilka816.1.2023 10:39

    Sušička prádla je skvělá. Nikdy bych nevěřila, kolik je v oblečení prachu a jak je pak oblečení měkké. Určitě sušička pomůže v tom ohledu, že oblečení potom neškrábe a tím nedráždí ekzém, ale jinak nevím. Já objednávám pro syna oblečení z bio bavlny z https://www.tamaiti.cz/kojenecka-body-nebo-bodicka-z-biobavlny/ a to do sušičky nedávám, aby se neponičilo. Ale jeho ručník jo a jak jsem už psala, je pak krásně měkký :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist