sušička

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25622 7.10.2011 13:52

hollky, přemýšlím, že bych si koupila sušičku. Vy, co látkujete- máte ? Využíváte ji?
díky

díky :-) My jindy byli v zimě v bytě v cihlovém domě, tam mi u krbu schlo prádlo hezky. Letos ale budem jince a asi ji opravdu využiju..
Taky používám klasický čtvercovky, mám i pár kalhotkových ale to usušit je děs i na slunku..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já látkuju, mám 3 děti a peru každý den. O sušičce neuvažuju-bydlíme však v baráčku, kde když je hezky(což v součtu je skoro půl roku) suším venku a v zimě musíme topit, takže u topení to schne prádlo také pěkně. Také používám čtvercové pleny, které schnou rychle. Kdybychom ovšem v této sestavě pokračovali v bydlení v paneláku s balkonem v mezipatře, kde díky krádežím bylo bezpečné sušit jen čtvercové pleny, utěrky a osušky a v ostatní jsem musela v našem 2+1 sušit doma, v zimě jsme netopily, protože byl byt pro nás dostatečně vytopen-ale prádlo zas tak dobře neschlo (přeci jen je rozdíl, když je v paneláku 20 stupňů, ale přímo v bytě se netopí, než když je v baráčku 20 stupňů, ale topí se), asi bychom nakonec tu sušičku koupili-ovšem, kdyby ji bylo kam dát, ale jelikož zabere méně místa, než pernamentně rozložený sušák na prádlo (ještě jen škoda, že by tam nebyla možnost nočního proudu, takže sušení za příjemnější peníz)....Asi bych i tak sušičku nepoužívala pernamentně, ale při hezkém počasí pověsila ven-pokud je kde, kde se to prádlo i provoní bez toho, anižý bych ho prala v něčem spešl.

  • Mám děti už větší, takže nelátkujeme, ale bez sušičky si nedokážu praní v zimě představit. Bych měla zastavěný obývák sušáky na prádlo. Takže já sušičku jen doporučuji, jen se tam nedá dát všechno prádlo. Něco se stejně na tom sušáku dosušit musí.

  • Verousek897.10.2011 15:07

    Pračku se sušičkou má tatínek mého přítele a když jsme u něj pobývali, tak jsme ji vyžívali, když jsme potřebovali narychlo usušit třeba mikinu nebo kalhoty. Je to dobré, ale spíš tak sem tam něco usušit, protože to má velkou spotřebu elektriky. Určitě je to dobrá věc, hlavně bych řekla, když je venku zima nebo když nemáš čas čekat, až ti prádlo uschne.

  • verousek19857.10.2011 14:29

    Ahoj, já mám pračku se sušičkou 2 roky..byla sice dražší, ale jsem spokojená. Známí i prodavači v obchodech mě varovali, že je to poruchové, ale já zatím ok. Sušičku používám hlavně v zimě, na rychlé vyprání a usušení, třeba zimní bundy ideální. Doba praní a sušení je sice delší cca 2,5 hodiny,ale když je to potřeba jen občas, proč ne. Věci (bundy, povlečení, polštáře) jsou krásně načechrané. Doporučuji,já bych si ji koupila znovu.

  • Martasek898.10.2011 9:01

    Látkuju, sušičku neuznávám. Máme malý byt a klasický sušák, pleny věším po 5 kusech na 1 "tyčku" a do 2 dnů je to suché. Peru tak co 3 dny, takže si počkám. V zimě to u topení bude suché za chvíli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist