stydlivost .. !

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40264 15.5.2011 21:51

Ahojky holčiny ... Mám menší problém v sexu, jk jste si jistě přečetly jde o to, že vždy když dojde s přítelem na sex tak vždy si ho užiji i on a za to sem moc ráda ovšem je tu menší problém při kterém nevím co dělat.. vždy třeba mu někdy vadí peřina jenže ja sem stydliva tak si vzdy kousek musím nechat na svým těle....což mu někdy vadí ... nebo che přejiždět po mim celým těle a jelikož prost+ě vím že nejsem dokonale štíhlá tk mi to vadí protože se mi moje tělo nelíbí a bojím se že bych ho ztratila i kdyz rika opak jak mam hezký tělo..je pro mě těžký tomu věřit a odvázat se.. newím jak todle překonat a jednoho dne ho prostě tímdle překvapit..?? sem z tooho doopravdy nestastná :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone16.5.2011 12:37

    Pracuju se samými muži a co chlap, to jiný názor: jeden je na hubený, druhý na holky krev a mlíko, jiný na vysoký, dalšímu se líbí drobné holky. Ale všichni se shodli na jedné věci - nesnáší, když holku musí přesvědčovat, že se mu líbí (proč by jinak s ní byli?) a nemají rádi, když se jim brání se na holku dívat. Pro ně je to samé, jako kdyby nám chlapi zakazovali předehru. My jsme na doteky, oni zase na zrak. A pokud mu nebudeš věřit, že se mu líbíš, dlouho ho nebude bavit tě přesvědčovat.
    Zkus si na začátku vzít korzet, při dalším sexu si ho svlékni a třeba měj zavřené oči. Brzy si na to zvykneš. Já jsem sice hubená, ale taky jsem měla svoje mindráky. Když jsem ale viděla, že můj chlap je ze mě hotový, prostě jsem to raději hodila za hlavu. Vždyť takhle si ani nemůžeš užít sex a jak je známo, chlapi hrozně vzrušuje, když to ženu baví. Takže se už přestaň řešit a pokud na tebe zase přijde stydlivost, uvědom si, že ani on určitě není dokonalý ;)

  • kdysi jsem to tak taky měla...většinou vždycky na začátku vztahu...styděla jsem se, chtěla jsem být jen přikrytá a když jsem to dělala já jemu pusou, tak jsem taky chtěla mít radši přikrytou hlavu peřinou protože mi bylo trapně...ale časem, když jsem s tím člověkem byla dýl to úplně vymyzelo...předtím jsem si nedokázala představit, že bych kolem něj prošla náhá, bylo to pro mě potupný ipřesto, že pohmatu už znal moje tělo na zpamět...teď na to vůbec nemyslím...nevím jeslti je to věkem..to asi nee...ale prostě když toho člověka víc poznáš a znáš ho delší dobu se vším všudy tak to najednou opadne a ty se pořádně uvolníš a odvážeš...neměj strach přijde to...vím jak se cítíš

  • dzusinka16.5.2011 11:37

    Ztratíš ho, pokud se budeš neustále strachovat, že se mu nelíbíš. Kdyby ses mu nelíbila, tak by s tebou nebyl. A snad je dospělej, aby se sám dokázal rozhodnout a nelhat ti. Pokud mu v tomhle nedůvěřuješ, tak si myslím, že je něco špatně. Ve vztahu má být důvěra.

  • Když ti říká, že máš hezké tělo, tak to asi myslí vážně , ne? Tak mu zkus věřit!!! Kdyby to nebyla pravda, tak s tebou není. Když jsi s ním, tak si to užívej a nemysli na to, že máš nějaké kilo navíc. Držím palce, ať to co nejdříve překonáš :-)

  • ahojky je to fakt v tvojí hlavě. prostě se odvázej a nemysli na to jaké máš tělíčko, jestli máš někde faldík,nebo ne. chlapi jsou rádi, když si mají na co sáhnout, tak žádný ostych,říkej si jaká jsi kočka a pořádně to rozjeď,tím si to užiješ víc i ty.
    držím palečky.

  • Není žádným pravidlem, že každý kluk chce dokonale štíhlou holku. Někteří jsou rádi, když je na co si chytnout. Takovýma věcma se vůbec nezabývej, když budeš pořád řešit nějakou peřinu a kilo sem, kilo tam, tak si to pořádně nemůžeš ani užít. Navíc chlapi se rádi dívají a peřiny je nezajímají :D Takže kila hoď za hlavu, hodně štěstí ;)

  • Ahojky,jsem baculka a taky jsem měla problém se celá vysvléknout a být při milování nahá,taky jsem musela mít deku,ale můj teď už manžel mě vždycky říkal,že on taky není dokonajlej a taky se nestydí za nějakou tu pneumatiku-on neměl a nemá problém s nahotou.Říkal mi že právě kvůli těm jak já říkám pneumatikám si mě vybral,protože se mu to líbí,když má za co chytit a nebát se,jako u těch vychrtlin,že jí něco zlomí.Každý chlap má jiný vkus (některý má rád jak já říkám modelky a jiný by si o tu modelku ani kolo neopřel,protože ho rajcujou holky krev a mlíko...takže jestliže se tvému příteli tvé tělo líbí,tak tomu věř a nenech si milování a vztah ničit blbejma názorama,že in jsoujen hubeňourky,ju???? Když jsme spolu začínali a on říkal,že spí nahý,tak jsem řekla,že to já nikdy nedokážu a ejhle,když opravdu zjistíš,že tě ten dotyčný orpavdu miluje takovoujaká jsi,všechno jde,takže spíme obá tak jak nás Bůh stvořil ;-) Nauč se mít ráda a přijmout se taková jaká jsi (a jakou tě vidí tvůj přítel) a uvidíš jak si budeš věci užívat.Vím o čem mluvím,prošla jsem si tím taky (i posměškama kvůli nějakému tu kilu navíc)

  • petulinkaa1315.5.2011 22:42

    Nikdy jsem modelka nebyla,nebudu a ani nechci být a můžu ti rict,že nouzi o chlapy jsem tedy NIKDY neměla a i kdyz jsem pribrala,pořad se lepili a lepí,máme i jiný vlastnosti a postavu? tu neres,bud si jejich typ nebo ne...a kdyby ses mu nelíbyla,tak o tebe ani nezavadí,pro sebe dokonalá nejsi,pro nej jo...neres to...si taková jaká si a s tim se nauč žít a bude to jiný...:-)

  • jo to znám... a když chce dolů tak se taky stydím, děsně dlouho jsem se tomu bránila... teď už to zvládám, protože fakt věřím tomu, že se mu líbím, a že jemu se strašně líbí se mě dotýkat... je to sice těžký se uvolnit, ale dá se to... Hlavně je to otravné poslouchat pořád, že máš tady a tam špíček a podobně... znepříjemňuješ to jemu i sobě... Držím palce, časem to určitě půjde:)

  • ahojky, já jsem sice "hubeňourka" :-D a mám i docela hezkou postavu, ale to neznamená, že jsem se nikdy před svým přítelem nahá nestyděla ;-) není to o postavě, ale o sebevědomí...taky když jsme spolu začínali spát, tak jsem se snažila být co nejvíc po tmě, nebo zakrytá dekou, ale čím víc jsme si byli blízcí, tím ten stud opadal...Hodně mi pomohlo, že mi přítel dával najevo, že se mu líbím a hlavně tím, že jsem podle jeho lačného pohledu zjistila, že to co říká, si opravdu myslí ;-) Základem intimního vztahu je důvěra a když mu věříš, miluješ ho, tak ty obavy se časem rozplynou...sleduj ho schválně, jak se na tebe kouká ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist