stereotyp ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42430 14.8.2012 6:56

Ahoj holky,
s přítelem spolu chodíme 7 let (mě je 25, jemu 28) a téměř ve všem si perfektně rozumíme (včetně postele). Tak moc známe jeden druhého, že víme, co od sebe čekat. A to je právě ten problém. Poslední dobou mám pocit, že náš vztah upadl do strašného stereotypu a nevím co s tím. Začínám mít pocit, že to, že spolu chodíme tak dlouho je chyba. Dle mého se každý vztah musí nějak vyvíjet a posouvat dál (svatba,děti). K tomu u nás ale nedošlo a já teď cítím, že to byla chyba. Je mi s ním fajn, ale tak nějak tomu chybí šťáva. Je náš vztah už přechozený? On je teď na dovolené s kamarádama, moc mě chybí, ale zároveň se bojím toho, až se vrátí, protože zase příjde ten stereotyp. Zažila jste některá něco podobného? Jak jste to řešili?

Předem dík za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bydlíte spolu? Zhruba v tvém věku jsem byla taky s přítelem skoro 8 let. Pak jsme spolu začli bydlet a do roka šli od sebe. Zjistila jsem, že po tolika letech chození ho téměř neznám, a to jak se choval doma, jsem nesnesla. Ve chvíli kdy jsem se vracela s práce domů s myšlenkou "sakra,on zas bude doma", jsem to odpískala a rozešli jsme se.
    Takže pokud spolu nebydlíte, tak se sestěhujte. Jenom tak toho dotyčného dokonale poznáš. že nechává válet ponožky i špinavé nádobí, že předpokládá, že se o něj budeš starat a vyvařovat mu jako maminka.... spousta dalších maličkostí.
    Pokud spolu už bydlíte, tak si musíš ujasnit, co vlastně chcete. CHcete mít rodinu? Začít stavět? Dřív nebo později nastane rutina v každém vztahu a je jen na vás, jak se k tomu postavíte, abyste se spolu nenudili.

  • Ahoj.. S přítelem jsem 3 roky a bohužel jsme se dostali taky do téhle fáze.. Poslední rok a možná i dýl většinou přijde k nám nebo naopak a jediné co děláme je NIC... prostě buď jdeme na procházku, do města se projít nebo se válíme v posteli. Mě už to taky hrozně unavuje, ale i přesto vím že ho miluju a lepšího chlapa bych už asi nenašla. Skvěle si rozumíme tak jako vy naprosto ve všem, a už i proto bych ho neopustila. Takových párů je podle mě docela málo kteří si opravdu skvěle rozumí.. Pokud se milujete, zkus to vydržet všechno jednou pomine a uvidíš že dřív nebo později se dostanete o kus dál. Popřípadě s ním zkus promluvit o těch dětech nebo tak. Bohužel nevím jestli spolu bydlíte ale předpokládám že jo a pokud máte zázemí tak už je to fakt jen na vás... ale pozor na výmluvy u něj.... Držím pěsti :)

  • Ahojky , pokud se znáte tak dobře , měla bys udělat něco nečekaného :) já jsem s přítelem teprve 4roky , čekáme mimíska , a vždy jsme si skvěle rozuměli ... jen né v posteli .. je o dva roky mladší , takže má více chutě a já vlastně nikdy na sex nebyla ...ale co jsem chtěla říci , už po 3letech nám to přišlo stejné -stereotyp ... no a jak jsem psala nikdy jsem na sex nebyla , takže když už k němu došlo, bylo mazlení rukama , pusinkování těla , ale nikdy orální , z mé strany ... a protože už mě to taky nebavilo , stereotyp , když mělo dojít na milování , udělala jsem něco nečekaného , prostě jsem vyzkoušela orální sex :) a úspěch ...stačilo jen toto , a vztah byl hned jiný :) a pořád je ..teď čekáme miminko , a mohu říci že mám toho nejlepšejšího kluka na světě :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist