stalo se..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49979 10.12.2011 11:05

noo to je spise takove vymluveni se nez prosba o radu :( ted zrovna mam menstruaci a s mym pritelem to uz 3 roky delame tak ze kdyz to mam tak delame anal , no a dneska jak ho vytahl tak jakovy se me vysel vzduch a na prosteradlo se udelaly 3 kapicky vite ceho :// jako citila sem se trapne , ale on sel prevlekl prosteradlo , zacal se smenou tulit a tak ale me je porad tak trapne :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to se stane,ale jste spolu 3 roky,tak uz to urcite tak nebere jako kdyby jste spolu byli mesic,ja jsem se svym take 3 roky a uz se pred sebou vubec nestydime...

  • Bud v klidu, očividně ti dal na jevo, že mu to nevadí;) Tohle se prostě stane a nic s tim nenaděláš, jsou horší věci;)

  • Pokud se zachoval ze sam prevlekl prosteradlo, tak to opravdu bere tak, ze se to muze stat. Bud ráda, ze to tak bere a pokud ty se porad citis trapne, tak mu o svych pocitech rekni. Jste spolu uz dlouho na to aby jsi se tak musela citit, zkus se mu sverit a uvidis ze se zachova tak jako ze se nic nestalo, ze se to muze stat a ty se nemusis priste strachovat namisto toho aby jsi myslela na to aby se ta zase nestalo a neuzila sis to.

  • Ahojky umím si představit jak ti je. s mím přítelem sme taky tři roky. A už co sme byli spolu 3 měsíce tak se mi dělal vzduch dole prostě takovej tlak se ti tam dostane ale nemyslím anál. No a taky to byl trapas jako :-( ale dělali sme si stoho srandu a teď už to berem úplně normálně. Análně to děláme ale ještě se nám nic nestaalo naštěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist