spuštění alarmu u Nanny monitoru dechu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35677 27.7.2013 6:00

Holky, prosím vás, kdo má tuto chůvičku, za poslední měsíc nám podložka houkala cca 3x. Z toho 2x dneska v noci. Jednou kolem 4hodiny a ted pred 6hodinou. Přitom malá dýchá, když k ní vyděšená přiběhnu. A včera jsme byli u doktorky a poslouchala malou a neříkala nic, že by mělo být něco špatně. Poznala by to vůbec? Může to něco znamenat, nebo se jen zapomene nadechnout tak jak to pisou na stránkách nanny? A taky mě napadlo, taťka má do teď problémy, že se v noci začne dusit, že se zapomene nadechnout. A to už mu je 50. Může to mít po ném? A nevíte náhodou, jak se to dá řešit? Vím, že nejste doktoři, jen. Mě zajímá, zda ste se s tím některá nesetkala. Děkuji za odpovědi.

A otce to dýchání trápí už od mládí. Takže to asi bude dědičné, ne? Pokud to tedy může spolu souviset?!?!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nam tak Nanny taky houkala. Vydesene jsme vyleteli a maly si v klidu spinkal.. Pak se nam to nestalo ale myslim ze je to tim ze se mimi obcas zapopmene nadechnout;-)

  • Ahoj, vysvětlení může být i jiné...Nemohla se Ti holčička dostat mimo dosah Nanynky. Když jsi k ní běžela, ležela přímo v místě umístění Nanynky? Pokud je silnější matrace s izolační vrstvou, tak stačí aby ležela kousíček mimo a už to může řvát "bez důvodu"...
    Člověk má nejhlubší spánek kolem čtvrté hodiny a spí nejklidněji...takže buďto má skutečné krátkodobé zástavy dechu a nebo toto "klidné období" nezvládá Nanynka podchytit (třeba vlivem silnější matrace).
    Ale jestli máte tento problém v rodině, tak je dobře že Nanynku máte...jistota je jistota...Ještě si zjisti jak oživovat miminko (kdyby se stalo nejhorší a musela jsi "zasáhnout"). V porodnici jsem dostala takovou brožůru, kde postup při zástavě dechu byl popsán...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist