sporťák

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36685 16.5.2011 9:30

Ahoj holky, co myslíte, je hodně důležitý aby šel dát sporťák po i proti směru jízdy? Nemůžeme se pořád rozhodnou jaký kočár a teď který by splňoval naše požadavky zase nemá tuhle funkci... zatím jsme teda vybírali mezi kombinovanými kočárky, ale už jsem i přemýšlela, že bychom koupili snad dva...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám kočár s přehazovací rukojetí a v kočárku na procházkách jsme trávili hodně času. Myslím si, že je to moc dobré, když můžeš s dítětem komunikovat a vidět na sebe. Přijde mi hloupý, když jen tlačíš kočár a dítě sice pozoruje, ale ty pořádně nevíš co se tam děje. Pro mne to tedy důležité bylo.

  • mám na kočárku možnost dát korbu jak po směru tak v proti směru jízdy a zatím teda jezdíme tak, abych na syna viděla, protože pořád něco vyvádí, vyhazuje z kočárku nebo si sundává oblečení a zatím venku spíš spí tak ho okolí až tak nezajímá.

  • Myslím, že to důležité není ... Když děti sedí, rádi koukají, co se kolem děje, což se dá na obě strany ... Tak si myslím, že pokud to nebude vadit Tobě, že bude stále otočený k Tobě (nebo od Tebe) - nevím, jak to ten kočár má, tak ho kup, když Ti jinak vyhovuje :)

  • My se teprve do sporťáku chystáme, ale když jsem vybírala kočár, tak to pro mě důležité nebylo. Přeci jen, když je miminko připravené na sporťák, tak je v období, kdy ho zajímá všechno kolem něj. Na mamku se může dívat doma:) Vybrali jsme však takový kočár, který má zvrchu odklápěcí okýnko (celá šíře stříšky), takže maminka/tatínek na mimi hezky vidí a nená třeba kočár pořád obíhat a dívat se, zda je vše ok.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist