spací pytel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35354 6.5.2011 9:06

Ahoj,dosud mrnousek spal v zavinovačce, ale začíná nám z ní pomalu odrůstat a pod dekou ani peřinkou se mu nelíbí, tak jsem přemýšlela nad spacím pytlem. Kdo jej máte, jak jste s ním spokojené? Není v něm moc velké teplo? A jak dlouho miminku vydrží - když koupím ten největší (cca 100 cm), může do něj i takový malý mrnous a doroste do něj? Pytel bychom kupovali cca na červenec, proto se bojím, aby se mi v něm neuvařil. Díky moc, K.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zkušenosti s tím nemám, náš malý v něm být nechtěl, spí rád pod dekou a dělá s ní strašné blbosti, má ji jako další hračku. Potřebuje pořád mít něco v rukách.

  • Obě moje dcery spaly první měsíc v zavinovačce a pak ve spacím pytli. Měla jsem 2 velikosti a v tom větším spala ještě, když už se v postýlce sama postavila. V létě jsem jim dávala třeba jen bodyčko a ten pytel. Takže já jsem byla na 100% spokojená.

  • cudla6.5.2011 9:36

    náš malej šel ze zavinovačky rovnou pod peřinku.Spací pytel máme,zkušeli jsme,ale neosvědčil se...prcek dost špatně usíná,většinou uspávám v náručí :-(( a pak ho opatrně přendávm do postýlky.Nějaké zapínání do pytle pak vůbec nepřipadá v úvahu,protože by se vzbudil.A další věc je ta,že je hodně živej,rád se přetáčí a mrská a to mu v pytli nešlo,tak pak akorát brečel.

  • My ho máme taky, sice nevím jakou velikost už, ale malý v ní byl spokojený. Ale určitě to bylo v době, kdy jetě moc necestoval v postýlce. to by se mu v něm nelíbilo

  • já mám spací pytel.. ale takovej slabej.. kupovanej v tescu.. a tak by se určitě neuvařil:-)

  • ahoj...my jsme po zavinovačce nastoupily taky do spacího pytle...ale měli jsme vel. cca 70 cm. měly jsme dva a stačilo to, když malá poblinkala, tak šel hned vyprat a v záloze byl druhý. Jsou různé tloušťky, takže na léto můžeš koupit tenčí. Spinkala v něm asi do 4.-5. měsíce a teď spí jen pod peřinou. Ale je fakt že nám se malá vůbec neodkopává, ale mám kamarádku, které její 8. měsíční holčička spí pořád v pytli, protože přikrývka na ní nevydrží ani minutu.
    ještě taková malá rada...měli jsme na cvočky a druhý na zip a ten na zip byl lepší...zapínání bylo fakt rychlé

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist