sny..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51325 18.2.2012 5:26

Ahojte holky..mám otázečku. Co to znamená,když se mi zdají sny o jiných klucích,,a to i dokonce když leží přítel vedle mě? Včera jsem spala sama a zdálo se mi o jednom,co chodí k nám do práce nakupovat, trochu ho znám,ale jen od vidění. Myslím ,že je to už druhý sen právě o něm. Je hezkej,ale já miluji svého přítele.. Díky moc za odpovědi;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mě to nic neznamená, také se mi zdávají i velmi vzrušivé sny s někým jiným, ale nejčastěji se svým manželem-dokonce i v tom smyslu, že svého snového partnetra podvádím se svým mužem, ale ve snu to není můj muž-takový sen se mi zdál naposledy:-) Vesměs se mi zdají vždy sny v tom smysl, že vlastně zahýbám, že bych to neměla dělat, jsou to vždy moc pěkné a vlhké sny, ale ve skutečnosti bych na to neměla žaludek a myslím, že by ěm to ani tak neuspokojovalo, jako v tom snu

  • Ahoj, myslím, že se mi takové sny zdají proto, abych si "užila" a nemusela přitom skutečně podvádět. Takže je beru jako něco pozitivního, co v podstatě zabraňuje skutečné nevěře, "namlsám" se ve snu.

  • To by mohlo znamenat jen, že když jsi ho párkrát viděla, možná se Ti líbil a zůstal v podvědomí, tak se Ti o něm zdálo. I když miluješ svého přítele, tak se může takový sen zdát. Není na tom nic špatného.;-)

  • Je to možná normální. To co bys nikdy neudělala ve snu udělat můžeš :). Mě se jednou zdál sen, že jsem mě dohazovali kluka a já jsem jim odpovídala: "Vždyť nemůžu, já mám Ondru!". :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist