snažení o miminko.co rict gynekologovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #26106 22.2.2011 9:53

Dobrý den snažíme se o mimi již 2roky.příštý týden se chci objednat na gyndu jen tak na kontrolu.menstruaci mám pravidelnou po vysazeni HA po 26dnech.přítel 2krát na spermiogramu ted vše ok.já jen na ultrazvuku jinak mi doktor nedelal nic.Mám mu říci o nějaké vyšetřeni hormonáolni profil atd?na umělý zatim nechceme.děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Řekni mu že se o mimi snažíte už dva roky a že by si to ráda začala řešit. Nejlépe zkusit najít příčinu proč to nejde. On už ti navrhne postup. Nebála bych se že tě hned požene na umělé.

  • Ahoj, pokud ti doktor ještě neudělal žádné vyšetření, tak si o něj řekni, že bys to ráda začala řešit. Mě udělali hormonální profil, poté laparoskopie na zjištění průchodnosti, pak ještě imunologické vyšetření, zkoušení léčby clostilbegytem a pregnylem no a až teprve potom nás odeslali do CAR, kde navrhují další postupy. Tam tě hned neženou na umělé oplodnění, ale podle tvé diagnozy určí, co by bylo nejlepší, případně si udělají další vyšetření. Je to jen klinika, která se specializuje na tento problém. Přeji hodně štěstí, ale po 2,5 letech bych to už vážně začala řešit, ať víš, na čem jsi :-))

  • alimos22.2.2011 11:24

    Anebo inseminaci :) To není nic náročného a švagrové to vyšlo napoprvé :) Určitě si dupni.

  • Zkus třeba Clostilbegyt - podporuje růst vajíček.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist