snaha jen z me strany :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52671 11.2.2012 16:48

Ženy chcu poradit :( S pritelem sem uz par let a vim ze na zacatku vztahu to nebral vazne a psal si smsky tako ty "sex smsky " s ostatnima ale pak to zaclo byt vazne mezi nama a ted je to par let behem toho s tim skoncil uz davno , jen je problem ze semnou si takhle nedokaze psat , kdyz mu do prace napisu nejakou takovou smsku tak mi na to posle smajlika a nebo kdyz jde napsat ja taky nebo tak proste me to mrzi , ja se snazim sem tam to trochu necim ozivit ale on se vubec nezapojuje s jinyma to umel :( mam se prestat snazit a nechat ho byt at vezme tes iniciativu do svych rukou ? :( a nebo mam dal se snazit a doufat ze se to zmeni ? :// uz si nevim rady vsechno co udelam jako kdyby ho nezajimalo .. kdyz se prestanu snazit rika mi co se deje a porad vyzvida ale kdyz se snazim tak on na to nic :( dekuju za vase nazory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Noo.. Jsem určitě mladčí než ty, takže mi to je docela hlopý odepisovat na tvojí otázku, ale tak proč ne. :) ..
    Proč mu to zkrátka neřekneš na rovinu?? Ty se nebudeš trápit těma otázkama , co ti v hlavě kolujou furt dokola, jemu docvakne že ti to vadí.. Nic tim nezkazíš, asi tě miluje když je s tebou, ale má pocit , že vše co udělá ty přijímáš , a jemu to tak vyhovuje.. Takhle to přeci nemůže fungovat.
    Nejdřív bych mu to asi řekla, a chtěla bych vědět důvod proč to dělá, nebo pu narovinu říct ' proč mám pocit že sem ti ukradená ' , nebo tak něco, a kdyby ani tuto nezabralo , tak si ho hold přestan všimat jako to dělaš ted, zajdi si ven třeba s nejakym kamaradem kterýho on nezná , ale tak aby on o tom vedel , třeba i nekolikrát, jestli tě miluje neboj se toho že tě kvůli tomu hned nechá. Bude chtít hned vysvětlení, a ty mu odpovíš tak , že miluješ jeho , ale ty mu nejsi asi dost dobrá.. A měl by se začít chovat NORMÁLNĚ. A nebo prostě už takovej hold je, nic s tím neuděláš , a jen ty budeš cítit jestli s ním chceš nebo nechceš být. :) Tohle jsou nejtěžší , ale ty nejhezčí rozhodnutí. Když se rozhodneš pro ano, budeš milována, a když si řekneš né, po čase výčitek budeš štěstím bezsebe že si to zvládla , a že ted máš o mnohem lepšího chlapa. :)
    Asi tak to vydím já. :D :)

  • Máma mi vždycky říkala. Chlap je jako autobus, jeden ti ujede budeš 'naštvaná' , ale za 5 min je tu další.
    A je to tak , akorat my ,ženský, sme blbý , když sme zamilovaný , a tech milion dalších , co mají o nás zájem nevnímáme. :) . To je naše veeeelký minus - ..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist