snaha i o mimi po revizi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31138 1.3.2011 21:09

Ahoj holky,jsem tady nová mám stejnou zkušenost jako hodně z vás.Přišla jsem o mimi v 7t.Ted jsem 8 tydnu po revizi a moc bych si přala znovu mimi,takže se s přitelem znovu snažime,snad bude tentokrat vše ok.Takže všem co jste na tom podobně hodně zdaru.Menzes bych měla mit 4.3 tak uvidime.

Ahoj snažilky tak dnes bych měla mit ms, včera mirné zašpinění a dnes nic tak jsem zvědavá co se ztoho vyklube.Padím do práce a dam pak vědět všem krásny den a uspěšné snažilkovaní.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Držím pěsti ať se zadari a jste štastní a spokojení,neboj určitě to vyjde, vím,že to vyzní blbě,ale víte ,že to jde,takže určitě na vás čeká silný miminko,který vám udělá radost,mám taky tuhle zkušenost za sebou a člověk musí věřit,že přijde čas a zadari se,počkali jsme dvě ms a tuk tuk tuk zatím vše vypadá na dobré cestě. Tak hodně štěstí a dej vědět :-))

  • Ahojky, taky jsem si to prožila, nechali jsme si půl roku pauzu od snažení, aby se vše zahojilo a pak se mimi povedlo 4. měsíc snažení a dnes mu jsou 3 měsíce. Potraty v prvním trimestru jsou hodně časté. Není to lehké období, ale vše přebolí a brzy se budete těšit z nového tvorečka. Tak držím palečky, ať jste co nejdříve obdarováni miminkem :-)

  • Hodně štěstí!!!!!!!!!!!!!!

  • Držím palce. Já měla taky revizi v 8tt. Za dva měsíce po revizi jsem znova otěhotněla a teď se tu na mě směje už tříměsíční sluníčko, takže hodně štěstí. Věř svému tělu,že ví co dělá.

  • Ahojky,taky jsem pred par mesici potratila a tedka jsem znova tehu teprve na zacatku 7 tt,a taky mam strach at me to nepotka znova,doufam ze to zvladnem.Drzim ti palecky at to taky vyjde.

  • Ahojky, je to smutne, hlavne kdyz si to clovek moc preje. Jak uz tu nekdo psal, v tom prvnim trimestru je to dost caste a vetsinou uz se to napodruhe podari. Hlavne moc neves hlavu. Jak to ma byt tak to bude a uvidis, ze pak Vam prcek tu radost vynahradi. Zeptej se doktora za jak dlouho se muzes snazit, kazdy doktor doporucuje neco jineho a tvuj lekar vi jak se hojis a doporuci ti a muzete se pak zase snazit. Přeji Ti at se brzy zadari!!!

  • alimos2.3.2011 9:52

    Ahojky, já jsem cca 3 týdny po revizi. Snažit se podle MUDr. máme nejdříve za 4 měsíce, což mě štve nejvíc, protože to čekání bude dlouhé :( Můžu se zeptat kdy ti dorazila menstruace? po revizi? Děkuji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist